מישהו צפה ב"Snow In August"?

Gitana

New member
מישהו צפה ב"Snow In August"?

שלום לכולם!
סיימתי לצפות בסדרה הקוריאנית "Snow In August" ויש לי כמה ספקות לגבי הדקות האחרונות של הפרק האחרון...מישהו צפה בסדרה ויכול אולי להבהיר לי מה התרחש בסוף?
קורה בלא מעט סדרות קוריאניות שהסוף הוא מן סוף פתוח או סוף לא ממש ברור התסריטאים אוהבים להתחכם לא מעט
תודה מראש לעונים

7han

New member
לא ראיתי אבל כן מכירה את תסמונת הסוף המוזרחחח

kiCkiC

New member
האמת...

חשבתי כמה פעמים לראות את הדרמה אבל אחרי מה שאמרת, שהסוף פתוח ולא מובן היא לגמרי ירדה מהפרק
מה שכן אתמול התחיל TRIPLE עםהPD של קופי פרינס אז אני מסודרת
מקווה רק שהדרמה הזאת לא תאכזב...... לפי 2 הפרקים הראשונים היא לפחות ממשיכה במסורת הקומדיה והנשיקות האמיתיות ולא בנגיעות וקיפאון במקום אז זה כבר מבטיח

Gitana

New member
הקאסט של TRIPLE נראה מבטיח...

אני מאוד אוהבת את שלושת השחקנים הראשיים...בעיקר את לי ג'ונג-ג'ה (הוא היה כל כך מקסים ב "Air City") ויו קי-סאנג (אהבתי אותו בכל הסדרות שראיתי אותו בהן). גם את לי הא-נא יצא לי לראות בכמה סדרות והיא שחקנית ממש חמודה...ראית את "Women In The Sun"? סדרה טובה אבל שוב הייתה לי קצת בעיה עם הסוף
לגבי "שלג באוגוסט", הדרמה לא רעה ובפרקים האחרונים ממש היה קשה להפסיק לצפות בפרקים מרוב המתח...אבל הדרמה טראגית מידי לטעמי ועצובה. ועדיין נשארתי עם סימן שאלה לגבי הסיום...

kiCkiC

New member
קאסט מבטיח בהחלט

למרות שקצת התעצבנתי כשקאנג ג'י הוואן עזב, לדעתי הוא היה הרבה יותר מוצלח מג'ונג-ג'ה
אבל האמת שהייתי רואה את הדרמה גם עם שחקנים אנונימים לחלוטין רק בגלל ה PD המקסימה ^^ את Women in the Sun יש לי אבל כמו הרבה דרמות שיש לי, היא שוכבת לה בערימת הדיסקים מחכה לרגע של חסד שאם יגיע, יגיע כנראה עוד הרבהההה זמן...
נראה לי שהימים אלה אני יותר בקטע של אגירת דרמות וממש צפיה בהן... כרגע אני רואה רק 2.. City Hall שאני נהנית בה מכל רגע - והפרקים השבוע.....
ועכשיו הצטרפה לרשימה הקצרה Triple
לא יזיק לצפות בדרמה על החלקה על הקרח באמצע הקיץ המסריח הזה שנחת עלינו הרבה יותר מידי מוקדם
אני כולי כבר מלאה עקיצות

MalkiNuna

New member
תודה על המידע

טריפל נראה בהחלט מבטיח ואני חולה על החתן הטרי בכל הדרמות והסרטים שהוא שיחק בהם. עם סיטי הול המעולה נתקעתי כי ויקי קרס והכל התחרבש, אז אני מצאתי ביו טיוב חלק בלי תרגום וחלק עם נראה, אני רואה מידי פעם בזמן האחרון קשה להתרכז בצפייה בדרמות משום מה.

למעלה