מישהו צופה ב- X-MEN EVOLUTION?

HackMachine

New member
מישהו צופה ב- X-MEN EVOLUTION?

אחותי הורידה המון פרקים מ-KAZAA ! סדרה ממש מגניבה! למרות שאין כמו הסדרה המקורית, אני ממליץ בחום רב לנסות. אני רק מזהיר, הם קצת שינו את העלילה פה ושם, העבירו דברים שאמורים לדעת בסוף להתחלה וההיפך... דרך אגב? NIGHTCRAWLER הוא הבן של MYSTIC? לפי הסדרה כך זה נראה... אני כנראה פספסתי את זה בקומיקס..

NuckBunnies

New member
הבהרה

אין שום קשר בין הסידרה הזו לאקס מן המקוריים. כלומר, יש קשר, אבל זה שאולי Nightcrawler הוא הבן של מיסטיק כאן לא אומר שהוא הבן שלה במקור (אם כבר רוג´ היא הבת המאומצת שלה). לא ראיתי את הסידרה, אבל קראתי כמה עמודים מהקומיקס וזה היה נורא אינפנטילי, מופשט, וחסר טעם. האומנות שבעצם הייתה שידרוג לאומנות של הסידרה הייתה גם כן גרועה.

byron

New member
לא מכיר את הסדרה אבל...

כן לפי הקומיקס מיסטיק היא אימא של קורט אני ת´אמת גיליתי את זה רק בage of apocalipse וגם שסייברטות´ הוא האבא שלו (מה שהופך את גריידון קריד לאחיו המלא ולא רק למחצה כמו שחשבתי) אבל לא היה בינהם שום קשר היא זרקה אותו לנהר כמעט מיד בלידה. זה יותר נורא מאופרת סבון כל הקשרים התוך משפחתיים האלו

תשובת האינצקלופדיה

אז ככה, מיסטיק היא באמת אמו של nightcrawler והיא באמת זרקה אותו בילדותו לנהר, אבל הסיבה היא מכיוון שהיא רצתה להגן עליו. רדפו אחריו אחרי הלידה בגרמניה והיא ניסתה לעזור לו (או לפחות ככה היא רואה את זה) הוא ורוג הם אחים פחות או יותר מכיוון שרוג חיה את מרבית חיה הבוגרים במחשבה שמיסטיק היא אמה. בקשר לאקמן אבולוטיון. הסידרה עצמה לדעתי היא מצויינת. קצת שינו את הקו של האקסמן, אבל לא תמיד צריכים ללכת בקו ישר אנשים. מה שכן אף סידרה לא משנה את הליין האמיתי ולא ממציעה דברים חדשים כמו שייכות משפחתית. אני ממליץ בחום לכל משיכול לראות את הסידרה, אני מבטיח לכם שיש מה לראות.

HackMachine

New member
הממ... מעניין.

תגידו? יש דבר כזה אנציקלופדיה ל X-MEN? אני מדבר ברצינות.

green lantern

New member
צריך להיות איזה גרפיק נובל

על אקס מן לדורתיו אצל די סי קוראים לזה סיקרט פיילס אנד אוריג´נס (לפני שהיה אוריג´ן....) אז אני משער שגם למרוול צריך להיות... זה בטח בגדול של כל הכרכים של האינציקלפודיה העברית ביחד...

למעלה