מישהו פעם רשם צ'ק בגודל של 0.07 $

billc

New member
מישהו פעם רשם צ'ק בגודל של 0.07 $

זה מה שאני אצטרך לעשות בקרוב לCOMCAST עזבתי אותם וחשבתי ששילמתי הכל..אחרי חודש וחצי הם שלחו לי את החשבון הזה. יש לי שתי שאלות. 1. כמה ריבית יצטבר לי אם אני לא אשלם במשך 30 שנה? 2. האם זה ידפוק לי את הקרדיט היסטורי?

../images/Emo6.gif תודיע להם שאתה מובטל

ותנסה להגיע איתם להסדר..... וברצינות, עד כמה שזה נשמע אבסורד, מבחינתם אתה חייב כסף (המערכת ממוחשבת וכ'ו), ובמקרה של קרדיט- דין פרוטה כדין מאה (יצא לי לראות אדם שהמשכורת שלו השנתית היא מעל 120K ויש לו קרדיט הרוס בגלל שהוא לא שם לב שהוא לא שילם 14$ תשלום אחרון לאיזה ג'ים שהוא היה שייך אליו 5 שנים קודם לכן...). נסה ליצור קשר עם קומקאסט,(כן אני יודע, הזמן שלך שווה "מעט" יותר...), ויתכן והם אף יוותרו על החוב ויסגרו עניין, אם לא- פשוט שלם בכרטיס אשראי וסגור עניין.

ואתה יודע מה עלול לקרות...?

הם עלולים לשלוח לך החזר בדואר (אם סגרת איתם את ההתקשרות) של העודף... (אם אני לא טועה, היה בישראל מקרה דומה, שחברה שלחה החזר על העודף, וכל עוד ההמחאה לא הופקדה- לא ניתן היה להכריז על "גמר חשבון" כך שהחשבון נשאר פתוח...).

billc

New member
אז הקרדיט היסטורי שלהם ידפק?

טופ נשלח להם צ'ק של 7 סנט

billc

New member
אני משלם אונליין

הבנק שולח את הצ'ק, נראה אותם הולכים להפקיד אותו.. הבנק יתן להם נעל בראש

Mירב

New member
../images/Emo6.gif

אני קיבלתי החזר של 36 סנט ולא הפקדתי אותו ...

billc

New member
התקשרתי לקומקסט והאיש מאחרי הטלפון

יודע בידיוק כמוכם הוא היה מאוד נבוך ולא ידע מה לענות ומידי פעם התפרץ מצחוק אמרתי לו "אתה בטוח שאתה רוצה שאני אשלח לכם צ'ק בגודל של 7 סנט" הוא אמר שהוא ממליץ לי לשלם רק הבול יעלה יותר

galgal0ne

New member
ומה אם אני אגיד לך

שהאקס שלי עבד בשביל קומקסט, ולא שילם להם אגורה מעבר לממירים הנוספים, וגם זה ירד לו מהמשכורת. יום אחד הוא מקבל מכתב מקולקשן, על חוב של 0.02 דולר לקומקסט

למעלה