מישהו פעם זוכר את עצמו בזמן התקף?

כן...

אצלי הטריגרים להתקפים הם לחצים קשים, מתחים והפעלת כלים מכניים. בתקופה שלמדתי בוטניקה וגינון, חלק מהלימודים היו התנסות בעבודה על כלים מכניים, כמו מכסחת-דשא. בהתקפים, שהיו לי, לאחר הפעלת כלים מסוג זה, זכרתי את ההתקף ואת מה שעבר עליי בזמן ההתקף.

רק אחרי ההתקף

מכיוון שזה קרה לי בשינה ואני זוכר שהרגשתי שצד שמאל היה רדום איזה חצי דקה ומבולבל מאוד

chaplin81

New member
כן..אבל רק שיש התקפים חלשים

בהתחלה (לפני שגילו וקצת אחרי שגילו) מצאתי את עצמי בריצפה.. אז.. לא, לא זוכר,נראה לי לא אפשרי לזכור ממש נפילה. עכשיו, כעבור מס' שנות נסיון.. רק התקפים קלים (תזוזה ריגעית ביד במקרים הרעים,או כאב ראש..) אז,כן אני רואה ולכן זוכר את זה.

אני זוכר את עצמי 15 שניות בתוך התקף

זה קרה לי בהתקף השלישי (והאחרון) כאשר היתי עם תרופות אבל מינון לא מספיק, בכל אופן הרגשתי שזה עומד לבוא ופתאום רעש כזה כמו צפצוף ארוך, ההרגשה הלכה לי מכל הגוף, הרגשתי כאילו אני מתחשמל.. צעקתי לאבא שלי אבל לא שמעתי את הקול יוצא מהפה שלי באותם רגעיים פרכסתי אבל לא הרגשתי בכלל שהגוף שלי זז.. לקח לי כמה שניות להבין שאני בהתקף.. ואז אמרתי לעצמי שעוד מעט אני מאבד את ההכרה וזה יעבור.. ובסוף זה מה שהיה.. מסתבר שכל הזמן אבא שלי היה לידי ולא ידעתי בכלל.. קריפי :]

בהחלט קריפי...

אני הרגשתי את חוסר השליטה על הגוף, שאלתי את עצמי מליון שאלות... "מה זה הזרמים האלה בכל הגוף?" - "למה אני לא מצליחה לזוז?" הרגשתי כאילו אני עובדת עם מכסאחת-דשא, אבל ידעתי, שאני לא מחזיקה כלום בידיים... בקיצור, זה היה מאוד מבולבל ומבלבל, וכמו שאמרת... קריפי!

hagitg5

New member
תלוי ממה זה קרה

תשים לב לדברים לפני שאתה הולך לנוח (וחייב ללכת לנוח) לבדוק שהתריסים סגורים טוב כדי שלא תסתנוור וכו'

ענת71

New member
זה תלוי בסוג ההתקף.

כשאני מתנתקת אני זוכרת. אבל כשאני מאבדת את ההכרה אני לא זוכרת כלום.

aerox

New member
כן אני זוכר ../images/Emo13.gif

רק בפעם אחרונה אחרי שהתחלתי לקבל טיפול אני זוכר באמצע הפרכוס לא איבדתי הכרה זה היה פרכוס חלקי זה נקרא ....ניסיתי לדבר ולא הצלחתי והרגשתי את הקצב יוצא מן הפה ולא יכולתי לעשות כלום אבל זה עבר לאט לאט ,אני 3.5 שנים ללא התקפים

למעלה