מישהו פה

shaikn

New member
נראה לי שזה פרוייקט של מחשוב ניידות

או מחשוב אחר.

דר דרעק

New member
לא לא

זה פרויקט של טלויזיות במעגל סגור שמכסות את כל העיר העתיקה, יש 275 מצלמות כאלו(היה בהתחלה 320 אבל הערבים הרסו הרבה הרוב בהלוויה של פייסל). בשבוע שעבר התחילו להכניס מתנדבים לתוך חדר הבקרה שבו יש 10 עמדות משוכללות ששולטות על כל המצלמות והוכשרו כבר 35 מתנדבים שחלקם כבר התחיל לפעול. אני מוניתי להיות אחראי על המתנדבים (אני גם מב"ס באק"מ ברובע היהודי).

מתנדב

New member
תפרט יותר...

מה הם יעשו עם המצלמות האלו? מה יהיה תפקידם של המתנדבים?, לעקוב אחרי מה?

דר דרעק

New member
פירוט

המתנדבים יושבים בעמדה שיש בה שתי טלויזיות ומחשב וכמו כן טלפון ומכשיר קשר שמכסה את כל התדרים באזור. כל עמדה אחראית על גזרה מסוימת ואם יש אירוע כל שהוא הם מדוחים על כך לשוטרים באיזור. כמו כן, ישנה במקום מערכת הקלטה משוכללת שמקליטה את כל המצלמות 36 שעות אחורה וכך בהרבה מקרים ההקלטה עוזרת בפיתרון מקרים מסובכים, וכן היא עוזרת לשוטרים תוך כדי התגלגלות האירוע. העמדות נמצאות בתוך אולם גדול מלא טלויזיות. עם המצלמות אפשר לעקוב אחרי אדם מהרגע שהוא נכנס לעיר העתיקה עד שהוא מגיע לכותל. בנוסף למצלמות הסטטיות יש 15 מצלמות מסתובבות עם זום שאפשר לשלוט בהם מחדר הבקרה ואיתן עושים סריקה כללית על האיזור כל חצי שעה. מאז שהותקנו המצלמות הופסקו לחלוטין פיגועי הדקירה ביהודים שלפני זה ארעו על בסיס יומי.

מתנדב

New member
יפה, כל הכבוד....

ויש שם מתנדבים שעושים שם משמרות כל היום?

למעלה