מישהו פה קורא/כותב fanfiction? לאחרןנה התחלתי לקרוא אותם וחלקם ממש טובים, אפילו מעולים
R riktal New member 13/6/13 #1 מישהו פה קורא/כותב fanfiction? לאחרןנה התחלתי לקרוא אותם וחלקם ממש טובים, אפילו מעולים
T twilightsucks New member 14/6/13 #2 קוראת הרבה, ממש רוצה לכתוב אבל אני כל כך גרועה בכתיבה שעדיף שלא... וחבל, כי יש לי מלא מוזה.
מ משי22 New member 16/6/13 #6 יש פרקים שממש עושים חשק לכתוב עליהם... אבל אין לי סיכוי... אבל אם את כותבת משהו, תפרסמי גם פה! אנחנו נשמח לקרוא
יש פרקים שממש עושים חשק לכתוב עליהם... אבל אין לי סיכוי... אבל אם את כותבת משהו, תפרסמי גם פה! אנחנו נשמח לקרוא
מ משי22 New member 16/6/13 #5 פעם קראתי מלא כשרק התחלתי לראות את הסדרה, גם בעברית וגם באנגלית (ד"א- באופן מפתיע יש די הרבה פאנפיקים בעברית על הסדרה הזאת). אבל מזמן כבר לא קראתי. פשוט אין לי זמן לזה. בכל זאת, אם יש לך קישור למשהו ממש טוב, אני אשמח!
פעם קראתי מלא כשרק התחלתי לראות את הסדרה, גם בעברית וגם באנגלית (ד"א- באופן מפתיע יש די הרבה פאנפיקים בעברית על הסדרה הזאת). אבל מזמן כבר לא קראתי. פשוט אין לי זמן לזה. בכל זאת, אם יש לך קישור למשהו ממש טוב, אני אשמח!
A Ayelet 363 New member 18/6/13 #7 קראתי פעם בעיקר אהבתי קרוסאוברים עם בנות גילמור. היו רעיונות יפים שהיו קשורים לזה שג'ארד שיחק בבנות גילמור דמות בשם דין. זה היה ממש נחמד.
קראתי פעם בעיקר אהבתי קרוסאוברים עם בנות גילמור. היו רעיונות יפים שהיו קשורים לזה שג'ארד שיחק בבנות גילמור דמות בשם דין. זה היה ממש נחמד.
A Ayelet 363 New member 19/6/13 #9 הכוונה לטיול? אם כן- היה ממש מקסים, ואני אחפור בקרוב. איכשהו הספקתי הרבה דברים ממש גדולים.