מישהו פה שומע saves the day?
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 2/11/02 #5 עכשיו נתחיל לשחק בקקה ? תעשה לי טובה ... ולשאלתך, היית מאמין לזה, אבל אני מסוגל להקשיב לכמה סגנונות מוזיקה אני בן אדם מאד אמביוואלנטי
עכשיו נתחיל לשחק בקקה ? תעשה לי טובה ... ולשאלתך, היית מאמין לזה, אבל אני מסוגל להקשיב לכמה סגנונות מוזיקה אני בן אדם מאד אמביוואלנטי
S Superunknown1 New member 2/11/02 #8 כן כן... גם אני ../images/Emo13.gif בלאק/ניו מטאל אימו, פאנקרוק, ראיוט גרררל אינדי רוק אלטרנטיב רוק, פוסט-גראנג´, מאט´ רוק.
כן כן... גם אני ../images/Emo13.gif בלאק/ניו מטאל אימו, פאנקרוק, ראיוט גרררל אינדי רוק אלטרנטיב רוק, פוסט-גראנג´, מאט´ רוק.
I I have Been Used New member 2/11/02 #11 הם בסדר... עברתי על רוב השירים שהם הוציאו אבל אני לא ממש שומעת אותם, הם משעממים מדי
S Superunknown1 New member 2/11/02 #4 ../images/Emo45.gif מאוד וגם הרבה. ככה: מישהו פה שומע ואוהב את: babes in toyland 999 everclear weezer jawbox slint cupcackes crackout ?
../images/Emo45.gif מאוד וגם הרבה. ככה: מישהו פה שומע ואוהב את: babes in toyland 999 everclear weezer jawbox slint cupcackes crackout ?