מישהו פה עשה בוק ? חוץ מעמית בן דוד שלי שאני מקווה שהלך לו טוב ...!!
A albeldas New member 10/9/03 #1 מישהו פה עשה בוק ? חוץ מעמית בן דוד שלי שאני מקווה שהלך לו טוב ...!!
א אדוושי New member 10/9/03 #2 ../images/Emo42.gif כן... אני עשיתי בגיל 8 וחצי... חח הייתי מזה מותקק=]] כפרה עליי בצנעה חח אממ אין יל סורק אבל אני אשתדל לסרוק לכם תמונה אחת שלי מהבוק...
../images/Emo42.gif כן... אני עשיתי בגיל 8 וחצי... חח הייתי מזה מותקק=]] כפרה עליי בצנעה חח אממ אין יל סורק אבל אני אשתדל לסרוק לכם תמונה אחת שלי מהבוק...
א אדוושי New member 10/9/03 #5 ../images/Emo42.gif ../images/Emo26.gif 13 וחצי... וזה היה לפני הגשר עכשיו השיניים שלי הסתדרו כברר.... אבל אם אני יפרסם תמונה אתם לא תראו את השיניים אז אל תיבהלוו! חח לא סתם היה לי רק רווח
../images/Emo42.gif ../images/Emo26.gif 13 וחצי... וזה היה לפני הגשר עכשיו השיניים שלי הסתדרו כברר.... אבל אם אני יפרסם תמונה אתם לא תראו את השיניים אז אל תיבהלוו! חח לא סתם היה לי רק רווח
א אדוושי New member 10/9/03 #6 ../images/Emo42.gif בעצםם... עשיתי גם בוק בגיל 10 אצל אותה חברה... אבל לא קיבלתי אותו... ויש מצב שאני יעשה אחרי שיורידו לי את הגשר כי נורא גבהתי ורזיתי מאז...
../images/Emo42.gif בעצםם... עשיתי גם בוק בגיל 10 אצל אותה חברה... אבל לא קיבלתי אותו... ויש מצב שאני יעשה אחרי שיורידו לי את הגשר כי נורא גבהתי ורזיתי מאז...