מישהו פה ניסה.. מישהו פה שכב עם מישהי בזמן מחזור? או להפך..מישהי שכבה עם מישהו שהיא בזמן מחזור?
K KkK270 New member 20/4/03 #1 מישהו פה ניסה.. מישהו פה שכב עם מישהי בזמן מחזור? או להפך..מישהי שכבה עם מישהו שהיא בזמן מחזור?
K KkK270 New member 20/4/03 #4 לאאאא דבר ראשון יש קונדום.. דבר שני היא מוציאה את הטמפון לפני..ככה שזה נקי לכמה זמן.. כי לא יוצא כול הזמן דם..
לאאאא דבר ראשון יש קונדום.. דבר שני היא מוציאה את הטמפון לפני..ככה שזה נקי לכמה זמן.. כי לא יוצא כול הזמן דם..
א אפריל 2003 New member 20/4/03 #5 ! קודם כל....... לא כולן משתמשות בטמפון... דבר שני, תתפלא אבל כן.. רוב הזמן יוצא דם, אף פעם אי אפשר לדעת מתי יש הפסקה ולכמה זמן...!
! קודם כל....... לא כולן משתמשות בטמפון... דבר שני, תתפלא אבל כן.. רוב הזמן יוצא דם, אף פעם אי אפשר לדעת מתי יש הפסקה ולכמה זמן...!
א אפריל 2003 New member 20/4/03 #8 כלומר אופס הפוך הפוךךךךך...!!! חחחחחחח חשבתי שכתבתי תתפלאי לא משנה לא משנה חחחחחחחחח תתעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כלומר אופס הפוך הפוךךךךך...!!! חחחחחחח חשבתי שכתבתי תתפלאי לא משנה לא משנה חחחחחחחחח תתעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K Kate Ryan New member 20/4/03 #6 כן שכבתי בזמן שהייתי במחזור כי את חבר שלי זה לא הגעיל ועשינו את זה אפילו בלי קונדום. אם לא אכפת לו מאז למה שלי יהיה אכפת??
כן שכבתי בזמן שהייתי במחזור כי את חבר שלי זה לא הגעיל ועשינו את זה אפילו בלי קונדום. אם לא אכפת לו מאז למה שלי יהיה אכפת??
K KkK270 New member 20/4/03 #9 בלי?? נראה לי לא כול כך נעים.. אבל ממה שאני ניסיתי עם קונדום בכלל לא שמתי לב בהבדל... אבל שחושבים על זה זה נשמע ממש מגעיל.. אבל זה שווה
בלי?? נראה לי לא כול כך נעים.. אבל ממה שאני ניסיתי עם קונדום בכלל לא שמתי לב בהבדל... אבל שחושבים על זה זה נשמע ממש מגעיל.. אבל זה שווה
K Kate Ryan New member 20/4/03 #11 לא יודעת אותי זה לא מגעיל בכלל ואם לא הייתה לו בעיה לעשות את זה בלי קונדום אז סבבה......בכלל לא הרגשנו בהבדל
לא יודעת אותי זה לא מגעיל בכלל ואם לא הייתה לו בעיה לעשות את זה בלי קונדום אז סבבה......בכלל לא הרגשנו בהבדל
L LadyInLove New member 20/4/03 #13 כן אני שכבתי עם חבר שלי שהייתי במחזור וזה היה אחרי מקלחת אז האיזור היה נקי
א אליהו ד New member 20/4/03 #14 רק אחרי זה הבנתי הקאתי שבועיים,ומאז אני עושה בדיקת עשרת אלפים לפני שאני משחק דוקים
L liran b New member 20/4/03 #16 אני עשיתי את זה.. ואחרי זה דפקנו מקלחת ארוכה ארוכה........ ..... "כדי להתנקות"...
A Angelred New member 20/4/03 #18 .... אני שכבתי עם חבר שלי כשהיה לי מחזור. זה כואב טיפה אבל זה לא טוב לבת כי זה יכול לגרום לזיהום שירן
.... אני שכבתי עם חבר שלי כשהיה לי מחזור. זה כואב טיפה אבל זה לא טוב לבת כי זה יכול לגרום לזיהום שירן
ק קשת של אהבה New member 20/4/03 #19 אמממ גם אני שכבתי עם מישהי כשהיא הייתה במחזור.. לא שינה משו.. לא יצא לה הרבה דם... אבל לקח המון זמן עד שהיא הבינה שזה לא מפריע לי... זה יצר קטע מצחיק לחלוטין....
אמממ גם אני שכבתי עם מישהי כשהיא הייתה במחזור.. לא שינה משו.. לא יצא לה הרבה דם... אבל לקח המון זמן עד שהיא הבינה שזה לא מפריע לי... זה יצר קטע מצחיק לחלוטין....