מישהו פה מכיר

המלבב

New member
מישהו פה מכיר

מישהו שמוכן לסרוק לי את התמונות של הוריי? לא אכפת לי לשלם. מדובר במאות תמונות שאם לא יסרקו למחשב לא יחזיקו עוד הרבה זמן... בתודה מראש.

מצחיק שאתה מעלה את זה...

בדיוק שלשום דיברנו על זה שצריך לעשות את זה. מצחיק יותר שאני ערה בשעות האלו - אני הולכת לישון

maybesure

New member
בכל חנות צילום

ישמחו לעשות זאת עבורך, עם המיכשור המשוכלל שיש להם היום-עדיף וגם יעלו לך על דיסק. לפני העידן הדיגיטלי שחזרתי תמונות ישנות של בעלי מילדותו, ויצאו מצויין וגם בהגדלה לעומת המקור.

המלבב

New member
אני אגיד לך מה הבעיה

הם רוצים 10 ש"ח לתמונה!!!! יש לי איזה 600 תמונות! זה לא נורמלי. חשבתי לקנות סורק ולעשות את זה בעצמי אבל גם הזמן הוא פקטור כאן.. אני אבדוק אולי בחנות שיש לי ממול הבית (כמו באלכימאי - בסוף מוצאים את מה שמחפשים ממש מתחת לאף...:) ).

maybesure

New member
כן.. זה קצת הרבה

אפילו לא יעלו לך על דיסק אחד כולן. מה תעשה בהן? תדפיס?

המלבב

New member
אשמור...

למה לי להדפיס אם כבר יש לי אותן מודפסות..?? סתם, נכנסתי להיסטריה שמה יאבדו וכלום לא ישאר הלאה. בכל מקרה, קיבלתי תשובה מעניינת בפרטי מאיזה בחור צעיר שעושה את זה, אם יהיה רלוונטי ויעשה עבודה טובה תקבלו המלצה! (קודם אבדוק אותו בעצמי...:)..)

לא מזמן עשיתי דבר כזה יום הולדת של

בתי. הכתובת הכי טובה והכי זולה זה ברח' דיזנגוף פינת אסתר המלכה בת'א, לא זוכרת את מס' הבית יש שם מעבדה גדולה, נדמה לי של פוג'י, אם זכרוני אינו מטעני, לקחו בערך 3 ש'ח לתמונה העלו אותן על דיסקים. אני אהבתי מאוד את התוצאה.

למעלה