מישהו פה לומד כלכלה בעתודה או

yakov115

New member
מישהו פה לומד כלכלה בעתודה או

מנהל עסקים או משהו בסגנון שווה ללמוד את זה????

DvirooS

New member
אני לומד

כלכלה (אבל בעיקר משפטים). קודם כל, אני כו-לה חודש באוניברסיטה אז קח את זה בערבון מוגבל. בגלל התוכנית שאני לומד בה, כרגע אני לומד רק מבוא לכלכלה (מיקרו). עוד סיבה להסתייג. לי אישית זה מזכיר שאלות מילוליות במתמטיקה (בעיקר צורת החשיבה מתמטית). כמובן שיש הרבה מושגים חדשים וזה לא מתמטיקה נטו... המתמטיקה זה כלי. סה"כ אין לי הרבה מה להגיד, מהסיבות הנ"ל. בקיצור, אם אתה אוהב מתמטיקה או מרגיש מחובר איכשהו אליה, יש סיכוי טוב שתתחבר גם לכלכלה. ככה אני רואה את זה.

fluff

New member
אני לומדת ואותי זה מעניין

אבל אתה זה לא אני אז..... כל אחד ומה שמתאים לו. :)

yakov115

New member
מה הציונים שלכם

אני בי"ב ועשתי פסיכומטרי 637 וממוצע בגרות בערך 102 יהיה לי מספיק?

fellerr

New member
יש פה הרבה כלכלנים

מכל השנים ומכל האוניברסיטאות אם אתה אוהב את זה, אז זה שווה ללמוד אני אישית שנה שלישית, ועדיין נהנה, מרוב השיעורים...

TheBlueOne

New member
We Love You Fellerr ../images/Emo8.gif

אני כחולי, שנה שנייה ועדיין מתמודד. * We Love You TheBlueOne*

מושמוש18

New member
שבוע ממוצע?

את כולה חודש באוניברסיטה, אז במקומך לא הייתי כל-כך מדבר על "שבוע ממוצע". את (וגם אני) עדיין לא הרגשת מה זה לחץ של בחנים, מבחנים, או סתם הרבה שיעורי בית. גם לנו בטכניון היה הרבה זמן חופשי בשבועיים הראשונים, ואמנם לא בילינו אותו במסיבות עד 4 בבוקר (בכל זאת, עתודאים
), אבל בהחלט היה כיף. כמעט כל מי ששאלתי (בעיקר אלה מהמעונות) אמר שהשבועיים הראשונים הרגישו יותר כמו טיול שנתי מאשר לימודים גבוהים לתואר ראשון. אבל עכשיו, לאט לאט העומס של הלימודים מתחיל לעלות, יש פחות ופחות זמן פנוי (לא ברמות של ללמוד כל היום וכל הלילה, רחמנא ליצלן, אבל ההבדל מורגש) וכבר אי אפשר לבלות בלי חשבון. אז לפי דעתי - או שאת לומדת מקצוע קל, שלא מצריך יותר מדי השקעה מעבר להרצאות והתרגולים הפורמליים, או שאת שפנת אנרג'ייזר שיכולה לחיות על 3 שעות שינה בלילה (ואם כן, אשריך!), או שבאמת הלחץ האמיתי של הלימודים עוד לא התחיל. כל זה נאמר, כמובן, עם חיוך.
דרך אגב, נסי לקרוא את המאמר שלך עם קול של פרחה ועברית קלוקלת ותגידי אם זה לא נשמע כמו איזו פרסומת ל-WOW...

People

New member
יא שרוף, היא לומדת בבאר שבע....

אני דוקא מאמין לחלוטין שזה שבוע ממוצע. עד סוף התואר! רינה- אני חייב לשבח אותך על הבחירה הנהדרת שעשית!! קבלי
|ירוק מקנאה!!!!!!|

Rinushkaa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אם זה לא ימשך ככה לאורך כל השנה -הבחירה שלי עדיין מעולה. המקצוע מעניין. אחלה אנשים. אחלה דירה. בקיצור כיף חיים!!

1234aaa

New member
או שהיא פשוט טובה..

במה שהיא לומדת ולא צריכה להשקיע יותר מדיי..

Rinushkaa

New member
כשסיימתי לכתוב את זה

ועברתי על זה לפני השליחה זה באמת נשמע קצת כמו הפרסומת. בכל אופן, ה"ממוצע" היה בצחוק.. פשוט רציתי להראות שלמרות שיש לימודים גם עתודאים יכולים לחיות ולבלות ועדיין להגיש תרגילים בזמן (כמעט) ולהגיע לכל ההרצאות. אני לא אומרת שכל השנה תמשך ככה. למען האמת אני בטוחה שלא. פשוט השבוע האחרון היה כלכך אנטיתזה לכל מה שאומרים על עתודאים, שהייתי חייבת לשתף. הכל בחיוך.

למעלה