מישהו ער???
E exterior New member 15/6/06 #3 טוב, כנראה שאין מנוס מלהכין את המטלות שלי למחר בבוקר.... (אבא'לה, אני קמה עוד 5 שעות, ועוד לא התחלתי )
טוב, כנראה שאין מנוס מלהכין את המטלות שלי למחר בבוקר.... (אבא'לה, אני קמה עוד 5 שעות, ועוד לא התחלתי )
E exterior New member 15/6/06 #6 תגיד, מה עושים שצריך להכין מטלות למחר, והלילה עוד מעט נגמר והבוקר מתחיל?
E exterior New member 15/6/06 #9 חחחח, איזה הזוי זה-- מסתבר ש... סיימתי אותן ברבע שעה.... סתם התמזמזתי עם הזמן....
מ משיייי New member 15/6/06 #16 היה יכול להיות נחמד אבל 2 בחורות רווקות שניפרדו השבוע מהחבר אחרי הבמון זמן זה קשה -קשה לתמוך אחת בשנייה כי כל אחת צריכה את התמיכה ולפעמים אי אפשר לתמוך בעייה
היה יכול להיות נחמד אבל 2 בחורות רווקות שניפרדו השבוע מהחבר אחרי הבמון זמן זה קשה -קשה לתמוך אחת בשנייה כי כל אחת צריכה את התמיכה ולפעמים אי אפשר לתמוך בעייה
E exterior New member 15/6/06 #13 היי כהן....לצערי, אני נוטשת. צריכה לקום עוד 4 שעות ליום ארוך ארוך ארוך שיהיה לנו לילה טוב, או לפחות מה שנשאר ממנו שיהיה טוב
היי כהן....לצערי, אני נוטשת. צריכה לקום עוד 4 שעות ליום ארוך ארוך ארוך שיהיה לנו לילה טוב, או לפחות מה שנשאר ממנו שיהיה טוב