מישהו ער?

silver82

New member
אני מתנצל

אני חייב לזוז נהנתי מאד אם בא לך את מוזמנת מתי שאת רוצה בכל מקרה שתעבור לך המשמרת לפחות הסוף הכי קל ומגניב שיכול להיות והזמן זה מאד יחסי לאחד אלפית שניה זה הכל (ספורטאים למשל) ולאחר כל החיים זה כמו אלפית שניה (אנשים גוססים זקנים שלמדו את ערך החיים) אל תדאגי מהזמן הוא לא בורח ולא משתנה הוא קבוע רק המחשבה שלנו משנה אותו מה שלא תעשי תזכרי לנצל אותו גם בלמידה גם בהנאה גם בטעויות תנצלי אותו השניה שעברה היא עבר לעולם לא נוכל לצערי להחזיר אותה אבל נוכל לעשות את השניה הבאה מהנה יותר (סליחה על האורך)

דנטל

New member
זה מרגיז לא לדעת

אבל איזה כיף זה לדעת, נכון? אז כל פעם שלומדים משהו חדש זה עוד כיף. אני ממש נהנית ללמוד כל הזמן דברים (כל עוד זה לא במסגרת לימודית) וכל אדם שעובר בחיים שלי - אפילו הטיפש ביותר - מלמד אותי משהו.

דנטל

New member
אוניברסיטה...

הרזומה שלי מוכיח שאני לא חושבת שיש צורך באוניברסיטה, אבל לכתוב טוטאלית שהיא מיותרת (אפילו שזו דעתי האישית במוצהר) יהיה מאוד לא חינוכי על גבי פורום שפתוח לקהל הרחב, אז אני צריכה להסתפק בידיעה שהרמז שלי מספיק עבה בשביל להיות ברור
.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif לא חשוב

אני כבר מזמן לא בגיל של אוניברסיטה. לא שאי אפשר גם בגילי, אבל תמיד אהיה באוניברסיטה של החיים.

למעלה