מישהו ער ????

לילה...וזה מה שיצא (אכן משועממת)

אני אוהב להכאיב לך, להשאיר בך צלקות. אוהב לראות איך את מתייסרת, זועקת לעזרה. אני נהנה להכאיב לך, זה מעניק לי סיפוק גדול. אני מתבונן בך סובלת ומושפלת וככל שצעקותייך רמות יותר,אני מגביר את העוצמה, אני הולך ומתחזק. את מביטה בי כחיה פצועה, מנסה לעורר בי רגשות ואת לא מצליחה. אני ממשיך בשלי, ללא כל חרטה. את משתוללת ולא מסוגלת להשתחרר ממני. את שלי ואעשה בך כרצוני. כל התנגדות גוררת פעולה אגרסיבית יותר ואת הולכת ונכנעת באפיסת כוחות, נשברת מול עיניי וקורסת. אני משחק בך כרצוני ולא מרפה. אני גורם לך רגשי אשמה, את אשמה וזה מגיע לך. את הבאת על עצמך את זה. את חייבת לקבל את מרותי. אני אגרום לך לאבד את שפיותך, עד אשר תשכחי מנין באת ולאן את הולכת, מי את ומה שמך. אני מרגיש מגורה מהכח שלי להכאיב לך ואני משתמש בך כבובת מין, חודר אלייך ומבצע את זממי. את מתחילה לשתף פעולה בלית ברירה. אינך יכולה עוד להגיד לא. את נזרקת אל המקום שהכנתי לך. את שבויה בו לחלוטין, את נושמת אותו ואת מתנהגת אותו. אין לך כל אפשרות לברוח, לסגת, לשנות משהו ממעשיי. את לכודה בתסריט שהפעלתי, אני מביים אותך ואת השחקנית, ממושמעת ומתנהלת על פי מה שאני מורה. אני ממשיך כל הזמן להטריד אותך, להתיש אותך, ולהמחיש לך מי ידו על העליונה. את מדברת אותי, את זועקת אותי, את הופכת להיות חלק ממני, ואני מעצב אותך על פי ראות עיניי. את צורחת לשווא. אף אחד לא שומע. אף אחד לא משער שאני עושה לך את זה ואף אחד לא יעזור לך. את יודעת את זה. אני צוחק בפנייך צחוק מתגלגל ואומר, אני אוהב אותך, אין בן אדם בעולם שאוהב אותך יותר ממני. את מנסה להגיד משהו, אני סותם את פיך וקושר אותך. את קשורה אליי לעד, לעולם לא תפתרי ממני. תמיד ארדוף אחרייך, תמיד אתבונן בך ותמיד תהיי שלי. אם תרצי למות, אוכל לסחוט ידי על ההדק, רק הנהני בראשך ואדע. את מהנהנת בראשך, אבל אני לא נענה לך. אני מעדיף להמשיך לעשות אתך אהבה, יקירתי, אני אומר לך. עכשיו, אהובתי, בואי נחליף תפקידים, גם אני רוצה לחוות את החוויה הזאת. שלא תגידי, שחיי המין שלנו משעממים, הרי יישמתי כל מה שביקשת, עכשיו תורי!

ילדון, דבר חלש.

לא לימדו אותך בבית הספר לא שלא יפה לקלל? קצת דרך ארץ בנאדם.
פורים שמח לכולם.

jdpworld

New member
לא ישן...

חושב בגדול...זה סתם בזבוז של זמן. אשן כשאמות, או רגע אחרי. לעכשיו מנצל כל דקה וברוורס חזרה. לא ישן...ככלל. עוד מעט גם אגמל מלאכול...שני הרגלים שאפשר גם בלי ואני בהחלט מוכן להיות בשר תותחים.

למעלה