מישהו ער?

yehuda18

New member
מישהו ער?../images/Emo124.gif

או שרק אני לא מצליח להירדם?
סאומו המדינה הזאת, עוד שלוש ומשהו שעות צריך לקום למשמרת בוקר

ק ד ו ש

New member
ועכשיו?

סעמק. יצאתי וחזרתי עכשיו, ואני צריך לקום ב-6 עדיף למות.

yehuda18

New member
יאללה לעבודה ../images/Emo10.gif

נרדמתי אולי לחצי שעה
ND - נסקפה NP - יהודית רביץ - לקחת את ידי בידך

ככה נראים החיים שלי....

שינה של שעתיים ביום. לא יכולה לוותר על עבודה / לימודים / חיים . ובגלל זה יום שישי ישנתי מ 17:30 עד 10 בבוקר למחרת . ( עם איזה התעוררת של שעה ב 1 בלילה. )

JamicaniT

New member
איזה לילה ..

עכשיו קמתי ולעבודה. הופ הופ. now walk it out. סתם. זה נדבק לי. כוסאמק D:

ReiKo

New member
איזה מלך!

http://myfiles.co.il/file/12555/02--------------------mp3 "לזה אתה קורא לזה ייסורים ??? אתה קורא לזה ייסורים ?? אתה יודע מה זה ייסורים? בן אדם שאין לו תיקון הכללי זה ייסורים הכי גדולים! רב נתן היה בשר ודם אדם שסבל חולאי וייסורים הכי גדולים מכל הדור!! אבל הוא ידע ההסתכלות של רבנו נתנה לו כוח, ההסתכלות!!! למה ?? כי רבנו לא אמר לו - צדיייייקקקקק חסייייייייייד! רבנו אמר לו מה יעשה חלוש כמוך, אל תחשוב שאתה משהו...מה יעשה חלוש כמוך ?! אתה הולך לבד אתה מפחד? מי שהולך לשדה לבד הוא צריך לפחד? אין לך כסף אתה מפחד? יש לך ייסורים אתה מפחד? הקדוש ברוך הוא אוהב אותך! הוא אוהב אותך!!! יא שוני סלה נהיה ולמוות שבחוץ לא נתנה לי!!! תתחיל להעריך ת'תפילה שלך להשם!!!!!! אם בן אדם יעריך את התפילה שלו להשם חכה......עכשיו אתה בוכה, בסוף אז ימלא שחוק פינו ולשוננו רינה, שהמפורסמים יראו מה זה הכי קטן של רבנו...מה מה מה קרה לכם ???? כל הרעש של ה70 שנה זה צעקה אחת של מקורביו..." חחח מלך ...

ReiKo

New member
חח עוד מלך!

הרב ארוש במסיבת טראנס! mms://www.breslev.co.il/dvd_15b

למעלה