מישהו ער כאן ? ?????????

GALI02

New member
אממ.. כלום ../images/Emo10.gif

תיכף אני זזה לישון... ואתה?

OfeK23

New member
מרבי מה קורה??

נראה לי שכולם פרשו להם לישון.... בטלנים שכמותם!! מה איתך ילדונת???

ממררבב

New member
לא פרשו לאף מקום

הם בכלל לא היו היום בסדר אחי, משובח איך אצלך

tygger

New member
אתה לא לבד.

אני חזרתי כרגע. אומנם יש לי פה עוד מחשב לבדוק אבל הוא יכול להמתין.

tygger

New member
הופה!!!

הי אחי, מה קורה? איך אתה מבלה את חג האהבה? אצלי זאת מסורת לבלות אותו עם יום של שקט מוחלט. לא ממש הלך לי בצהריים עם כל העבודה והשטויות. קיבלתי את ההודעות ממך. לא יאומן אבל יש עיסקה ראשונה. 4000 שח!!! רק שיכנסו עוד עבודות כאלה ואני אהיה כמעט מאושר

OfeK23

New member
היינו שלושה.....

מה קורה טייגר, הכל תקין?? אגב אם במחשבים עסקינן, יש לי כמה שאלות, אבל רק אם יש לך זמן.... כמה אתה חזק ב XP ובכלל בהתקנות שלו?? מירבי, עד מתי את נשארת איתי?? לא רוצה להישאר לבדי....

tygger

New member
איזה יופי אנשים פה!!!

קודם כל
שלום לממררבב. לא יצא לי להכיר אותך אבל זה דבר שיש לנו זמן לשנות פה בפורום. כמה אני חזק בהתקנות? לא יודע. מתקין כל פעם בצורה אחרת. אני מניח שאני לא רע. מה השאלה?

tygger

New member
איזה חסכונות ואיזה נעליים

אותו מוסכניק חביב שלי לשעבר שתפר לי את האופנוע בעסקת חייו גרם לאותו ילד חמוד שלי להפוך לאמצעי מיוחד לריקון חשבון הבנק. היום לשימחתי לאחר עבודה מאומצת הנעתי אותו. אוווווויייייייייייי!
הוא נשמע כל כך טוב
היו לא מעט פירפורים ב
לפני ההתנעה.
לא לקרוא את הדברים הבאים לכל החלשים באופי שלא יודעים להביע את עצמם ואת הכעס שלהם כך.
גילינו את מקור הבעיה שלו כרגע ולא נותר אלא לאחל לאותו מוסכניק ובני משפחתו סרטן באשכים, שיבריאו ממנו לאחר שנתיים שלוש, שיחטפו לפתע שיתוק, שיבריאו גם מזה אחרי כמה שנים ויומיים אחר כך ידרסו על ידי משאית, יאושפזו למספר לא מוגבל של חודשים טובים, ישתקמו ואחר כל, אולי, יגמרו את העניין.
אני? כועס? מה פתאום. רק שיפול לי לידיים באיזה סימטה חשוכה...
אוקי עברנו את זה. לא מדבר עליו יותר. בכל אופן, היום הזה היה כיף לא נורמאלי. זכיתי להחיות את נשמתו של הילד החמוד שלי. עכשיו נותר לי רק לבדוק את כל השאר. בינתיים הוא עובד ורץ יופי... על הליפט. המנוע ז"א. השאר מפורק עדיין
יש לי סבלנות. לא הרבה אבל יש עדיין

OfeK23

New member
חברים... חייב לזוז

לשעה שעתיים, duty calls אבל אני חוזר... מקווה שיהיה פה מישהו... תבלו לכם בנעימים, ביי לבנתיים אופק

למעלה