מישהו עוד שם לב ש... מיום ראשון או אפילו ממחר אני לא זוכרת אין שידורים חוזרים בלילה? מישהו יודע למה?
מ מעין6 New member 29/6/06 #1 מישהו עוד שם לב ש... מיום ראשון או אפילו ממחר אני לא זוכרת אין שידורים חוזרים בלילה? מישהו יודע למה?
מ מעין6 New member 29/6/06 #2 אה ועוד משהו.. וזה |ספויילר| למישהו יש קטע וידאו שמקס כל פעם מתעלף כשהוא מדבר על ההיריון? או שפלור מספרת לו והוא מתעלף?
אה ועוד משהו.. וזה |ספויילר| למישהו יש קטע וידאו שמקס כל פעם מתעלף כשהוא מדבר על ההיריון? או שפלור מספרת לו והוא מתעלף?
נ נ ו נ י י י י New member 29/6/06 #3 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifכן שמתי לב../images/Emo2.gif ואין לי מושג למה...וחבל זה דווקא נוח שיש בלילה
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifכן שמתי לב../images/Emo2.gif ואין לי מושג למה...וחבל זה דווקא נוח שיש בלילה
H hila halevi girl New member 29/6/06 #4 ../images/Emo60.gifוואי למה??../images/Emo2.gif דווקא אני רואה תמיד באותה שעה:\
M MYHOT3 New member 29/6/06 #5 נצל"ש- אתר מעריצים להילארי דאף כמו שאתם יודעים הילארי דאף תבוא לישראל בספטמבר ונפתח לה פה אתר מעריצים רשמי בבקשה תכנסו למרות שהאתר עוד בשלבי בנייה ותרשמו לפורום
נצל"ש- אתר מעריצים להילארי דאף כמו שאתם יודעים הילארי דאף תבוא לישראל בספטמבר ונפתח לה פה אתר מעריצים רשמי בבקשה תכנסו למרות שהאתר עוד בשלבי בנייה ותרשמו לפורום
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 29/6/06 #7 גם אני שמתי לב מוזר../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
ג גמדונת קיבוצניקית New member 29/6/06 #8 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני תיכננתי עליו אתמול אחרי שהפסדתי תפרק והתעצבנתי כל כך שאין.... עד שמרגילים אותנו הג'טיקס האלה
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני תיכננתי עליו אתמול אחרי שהפסדתי תפרק והתעצבנתי כל כך שאין.... עד שמרגילים אותנו הג'טיקס האלה
L LemonLimeLilach New member 30/6/06 #11 מהמהמהמהמהממה? למה???????? די אתם לא רצינייםםםםםם יוצא מלא פעמים שאני מפסידה את השידור של 7 אוףףףףףף
ס סיבוש New member 30/6/06 #12 אז תקליטווו למי שיש ווידיאו .... כי אני בכל אופן תמיד מקליטה כי אני עובדתתתת אז שאני באה מהעבודה אני רואה וזהווו
אז תקליטווו למי שיש ווידיאו .... כי אני בכל אופן תמיד מקליטה כי אני עובדתתתת אז שאני באה מהעבודה אני רואה וזהווו
נ נועם המתוקה New member 30/6/06 #13 ראיתי אתמול ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif מתחיל ב-1:30.