רוצה להתערב?!
ג גאגית מאוהבת New member 13/1/04 #27 יש יש יש !!!!!!!!!!!!!! שי את פה! את רואה במה אני עומדת? מה עני רואות . בואי למעלה אני פותחת שירשור חדש עליהם. אני לא מלכלכת אותנו בשרשור שלהם...חחחח....
יש יש יש !!!!!!!!!!!!!! שי את פה! את רואה במה אני עומדת? מה עני רואות . בואי למעלה אני פותחת שירשור חדש עליהם. אני לא מלכלכת אותנו בשרשור שלהם...חחחח....
ג גאגית מאוהבת New member 13/1/04 #31 מעשה בשני גברים שחשבו שהם אמיצים. יצאו להלחם בשיפריות הנשית. גיחחו על הרגישויות של H/M ... פקפקו בחוכמתם ועוד ועוד.... עד לרגע ש....
מעשה בשני גברים שחשבו שהם אמיצים. יצאו להלחם בשיפריות הנשית. גיחחו על הרגישויות של H/M ... פקפקו בחוכמתם ועוד ועוד.... עד לרגע ש....
ג גאגית מאוהבת New member 13/1/04 #42 והוא נקרע מבפנים כי הוא כ"כ אוהב אותה... וליבו נשבר.... אבל הוא לא יודע... שמאק פשוט התביישה.. הייתה לו עד עכשיו חברה...
והוא נקרע מבפנים כי הוא כ"כ אוהב אותה... וליבו נשבר.... אבל הוא לא יודע... שמאק פשוט התביישה.. הייתה לו עד עכשיו חברה...
O omer landau New member 13/1/04 #49 הוא טייס- טייסים יוצאים רק עם פקידות כוסיות מהבסיס או במקרה הזה נומט
N Nushi G New member 13/1/04 #53 כן, רק אם אתה הטייס.. בשאר המקרים הם מצליחים קצת יותר.. בחורות ברמה אם אתה מבין... (זה קשה לך אני יודעת, אבל תתאמץ.. )
כן, רק אם אתה הטייס.. בשאר המקרים הם מצליחים קצת יותר.. בחורות ברמה אם אתה מבין... (זה קשה לך אני יודעת, אבל תתאמץ.. )
N Nushi G New member 13/1/04 #46 או שלא!!!! עד שהבנות גילו שחבל על האנרגיות, כי במילא הבנים יפסידו מראש כי ברגע שהם ינסו להחליט באיזו רגל לקום מהמיטה מרוב חוסר יכולת הם יחליקו על הראש (ולא על השכל- זה כי אין להם...) ויבינו (שזה בכלל דבר שהם עושים פעם ראשונה בחיים) שאין להם סיכוי מול צבא הבנות הבלתי מובס...
או שלא!!!! עד שהבנות גילו שחבל על האנרגיות, כי במילא הבנים יפסידו מראש כי ברגע שהם ינסו להחליט באיזו רגל לקום מהמיטה מרוב חוסר יכולת הם יחליקו על הראש (ולא על השכל- זה כי אין להם...) ויבינו (שזה בכלל דבר שהם עושים פעם ראשונה בחיים) שאין להם סיכוי מול צבא הבנות הבלתי מובס...
ג גאגית מאוהבת New member 13/1/04 #54 נושי... בואי נמשיך להם את הסיפור עם עומר ופיג'מת הדונלד דאק שלו....
D Dark Storm New member 13/1/04 #60 מביא קץ לסיפור שלכן! הארם החליט לומר למאק את האמת: הוא מאוהב בברמבי! לכן הוא לא יכול להיות איתה או עם אף אחת מכן!
מביא קץ לסיפור שלכן! הארם החליט לומר למאק את האמת: הוא מאוהב בברמבי! לכן הוא לא יכול להיות איתה או עם אף אחת מכן!