מישהו עבר הכשרה?

idangls

New member
מישהו עבר הכשרה?

אני כבר תקופה ארוכה עובד עם מאמן אישי, ואחרי שיחה מקצועית איתו, החלטתי אולי לנסות גם אני להשתלב בתחום, אם כי הזיקה שלי היא יותר לתחום ההפרעות קשב וריכוז.
האם יש מסלול מוכר בתחום?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
יש הרבה מאוד תוכניות

אם אתה רוצה ללמוד אימון, יש לא מעט תוכניות בשטח. אישית אני ממליצה ללמוד אימון ואז לפנות להתמחות בקשב וריכוז.
אבל - האם זה באמת מה שאתה רוצה?
אני מניחה שיש לך חוויה טובה מהאימון והיית אולי רוצה לעזור לאנשים באותה דרך. לימודי אימון יתנו לך המון לחייך, ואם יש לך זמן וכסף, זה רעיון נפלא.
עם זאת, עליך לקחת בחשבון שלעסוק באימון זה להיות עצמאי ולבנות עסק משלך. האם סגנון חיים זה מתאים לך?

רוצה להוסיף על הנאמר

בנוסף למה שענבל אמרה
אחרי לימודי אימון יש צורך בהתמחות קשב וריכוז אפשר למקד מתבגרים ומבוגרים
אפשר להוסיף גם הורים
בנוסף ישנה איזה מחויבות לא כתובה להמשיך לצד הניסיון לצבור ידע. ולהיות בפוקוס על מודעות עצמית מכיוון שאימון לאוכלוסיית הפרעות קשב במקרים מסוימים קשה יותר מאימון רגיל ההתנגדויות שם גדולות יותר .
עם זאת מאוד מאתגר עם המון סיפוק

idangls

New member
קיבלתי תמונה דיי ברורה

ראשית תודה רבה על המענה וההסבר.
לגבי ה"דרישות" של התפקיד, ישבתי על זה עם המאמן, ואני בהחלט חושב ומאמין שאני מסוגל לזה. אני גבר לא צעיר, עם ניסיון חיים מאד עשיר,
והפנייה שלי דווקא לנישה של בעיות קשב היא מתוך היכרות אישית מאד קרובה עם הנושא. גם המאמן שלי הסביר לי תחילה שיש מומלץ לעבור את ההכשרה
בנושא האימון, לפני כניסה לתחום של הבעיות קשב, אך אני מעדיף לנסות לגשת לזה ישירות. אם אמצע שזה כבד עלי, אז אנסה באמת את הדרך הארוכה יותר.

לגבי מסלולים מומלצים, אני גר בירושלים, ולא מחפש לצאת רחוק מדי מהעיר, האם אתן מכירות מסלול מומלץ?

ADHD-קשב וריכוז

שמחה בשבילך שהגעת לכך שאתה מסוגל כפי הנראה יש לך את זה עם זאת
לפעמים אנחנו מחפשים את הדרך הישירה והקצרה ולבסוף מסתבר שהיא הארוכה .
כל מוסד שמלמד את האימון לקשב וריכוז ומכבד את עצמו דורש הכשרה קודמת של אימון
לגבי ירושלים אין לי מושג מה גם שאין אפשרות לתת המלצות בפורום הזה

niritbar0101

New member
מקווה שיכולה לעזור

אני למדתי קורס בתקשורת ביחידה ללימודי המשך של הטכניון בירושלים, זה נערך במכללת JCE.
בכל אופן, אני זוכרת שבתקופה שהתעניינתי במסלולי הלימוד שלהם, אז נתקלתי גם במסלול שאתה מתאר, קואוצ'ינג עם התמחות בהפרעות קשב וריכוז.
לא יודעת להגיד יותר מדי על המסלול עצמו, אבל אם אתה מחפש משהו שיהיה לך קרוב, אולי שווה לבדוק.

למעלה