מישהו ניסה תוכנת SHARPERBRAIN

סולה1

New member
מישהו ניסה תוכנת SHARPERBRAIN

שלום לכולם בני בן כמעט 9 מטופל ברטלין עם תוצאות מצוינות אי אפשר בלי אבל כאמא דואגת אני כל הזמן מנסה לקרוא ולהתעדכן קראתי באחד האתרים על תוכנת מחשב בשם SHARPERBRAIN שעוזרת מאד בבעית חוסר הריכוז האם מישהו ניסה אותה? למי שיש ניסיון או איפורמציה על התוכנה הזו בבקשה לעדכן אותנו אם בכלל כדאי לקנות תוכנה כזאת עלותה כ- 1000 ש"ח (הרבה כסף) אבל אם זה מועיל אולי כדאי להתאמץ. תודה

BoNoAyChI

New member
אני ניסיתי...

אני אמנע מלהמליץ בעד או נגד, רק אספר מה היה הנסיון שלי עם התוכנה ואת כבר תסיקי מסקנות לבד, לפי מה שאת מחפשת בדיוק...
קניתי את התוכנה במטרה לשפר טווח קשב וריכוז במשימות שלא נראות לי מעניינות במיוחד. הפרסומות מפתות מאוד והתוכנה נראית מאוד מבטיחה, אז הלכתי על זה... חשבתי שזהו, אין יותר בעיות! גם לפני שקניתי את זה קראתי תגובות של אנשים שהשתמשו בכל מיניי מקומות... באמת נראה לי כמו משהו ששווה לנסות. התוכנה מכילה "משחק" שיש בו כדור צבעוני שמסתובב על המסך ונתקע בקירות... קצת מזכיר "שובר לבנים" (המשחק..) - בכל שלב יש משימה אחרת.. נגיד הכדור מחליף צבעים וצריך ללחוץ על העכבר כל פעם שמתחלף הצבע, חוץ מהמקרים בהם הצבע שהכדור מקבל הוא לבן... (סתם דוגמא, יש מלא משימות שונות) עד כאן הכל טוב ויפה.... האמת שגם ראיתי טיפה שיפור אצלי במיקוד במשימות עם הרבה פרטים קטנים... יש מצב שזה בזכות התוכנה, אני באמת לא יודעת... הבעיה האישית שלי עם התוכנה הייתה שהיא נורא משעממת אחרי כמה פעמים שמתרגלים בה... ניסיתי כל יום 20 דקות אבל אחרי חודש בערך כבר ממש נמאס לי וזה סתם הפך עבורי לעוד מטלה מעצבנת.... כמו שיעורי בית... אולי זה רק אני... אף פעם אני לא מצליחה להתעניין בדברים יותר מדיי זמן ולהתמיד...
מקווה שזה עזר במשהו בדרך להחלטה אם לקנות או לא.... ובכל מקרה, מה שלא תעשי, המון בהצלחה לך ולילד
BoNoAyChI

חגית35

New member
נכון, זה כמו מבחן טובה מתמשך...

ממש אבסורד לא? שדוקא ל"מופרעי קשב" נותנים לעשות טובה בלתי נסבל... הרי ברור שלא יעמדו בזה לאורך זמן...

TikvaBonneh

New member
ADHD ותוכנות מחשב.

בעלי עוסק בחקר המוח, אומנם הוא לא מתמחה בADHD אלא בדיסלקציה וPDD, אבל הוא קרא מאמר שיש משחקי מחשב שעוזרים לבעית קשב וריכוז. הוא נתן לי את הרשימה, ואני קניתי את המשחק HALF LIFE, לילד שלי שמאוד מאוד אהב משחקי מחשב והיה מסוגל לשבת שעות ולשחק במחשב. ו...הפתעה! הילד לא מסוגל להתרכז כדי לשחק במשחק הזה, הוא כל כך התעצבן כשניסה לשחק בו שכמעט שבר את המחשב. זה היה הניסיון האחרון שלנו לטפל בבעית הקשב והריכוז שלו בלי ריטאלין.

סולה1

New member
תודה לכל מי שענה לי

אני גם חושבת כך, אפילו אם זה טיפה מועיל הוא ישתעממם מהר ואי אפר להתמיד עם זה. (לא קונים) אבל נמשיך לעקוב אחרי דברים חדשים ומועלים. שוב תודה

למעלה