מישהו ניסה פעם?

asi boy1

New member
מישהו ניסה פעם?

מישהו ניסה פעם לחשוב על המצאה כלשהי בזמן חלום צלול? משהו שיתן לו כסף בחיים האמיתיים? כי לפי מה שאני מבין בזמן חלום החלק ההיגיוני של המוח מנותק לגמרי והחלק היצרתי עובד במלוא המרץ וזה כמובן הטיימינג המושלם לחשוב על איזשהי המצאה יצרתית שתוכל לגרום לנו להתעשר...מישהו חשב על זה או ניסה פעם?

Omerbrs

New member
תיראה, זה לא שזה לא אפשרי, אבל

אתה תוכל לעשות את זה גם כשאתה ער, אם תתאמץ. כי, בסופו של דבר, הגבול היחידי בחלומות צלולים הוא הדימיון - אם אף פעם לא עשית סקי (כשאתה ער...) ותעשה סקי שאתה מחצלל, אתה לא תדע איך זה באמת מרגיש, אתה רק תחוש איך אתה מדמיין שזה מרגיש, מבין?

asi boy1

New member
אבל בחלום דברים שאנחנו רואים במציאות פתאום

מתחברים לנו לדבר אחד משהו שבמציאות לא יקרה אף פעם בגלל הקיבעון שיש לנו בזמן של עירנות.

פרידריך קקולה עלה על המבנה המולקולרי

של טבעת הבנזן בחלום. לא יודעת אם הוא התעשר מהתגלית הזו, אבל נראה שאפשרי להסגר בחלום על דברים שהתחלת לחשוב עליהם עוד קודם.

One Drop

New member
נכון, בחלום יש לנו יותר משאבים בכדי לחשוב

על איזו המצאה גיאונית ולפי דעתי זאת באמת דרך מצויינת לחקור ולגלות דברים כי בעצם בחלום יכולה להיות לנו מעבדת טופ עולמית וסודית ביותר עם כל מה שאנחנו צריכים :)

silverhawk

New member
באמת?

לא שמעתי על זה אף פעם (ולא שיש לי מושג מה זה טבעת בנזן), אבל סחתיין.

מבנה של 6 פחמנים

שאין שום דרך אחרת לחבר אותו ושהוא ימשיך לשמור על התכונות שלו, אלא בטבעת. הוא עבד על העניין הזה די הרבה זמן בלי למצוא את הפתרון (לצאת מהמסגרת, נו. או להכנס לאחת), עד שזה בא לו בחלום (ויקי אומרת שזה חלום בהקיץ, אבל במקומות אחרים שבהם קראתי את זה, זה לא הוזכר) He said that he had discovered the ring shape of the benzene molecule after having a reverie or day-dream of a snake seizing its own tail

One Drop

New member
זה גם נכון, יש אנשים שהרעיונות הגדולים שלהם

באים כשהם נכנסים לאיזור הדימדומים לפני השינה. כמו איזה איש אחד החליט לבנות אופניים בצורת קבר.

מעניין אם מישהו מכיר דרך לזמן את ההזיות הללו

אני מכיר את ה'ארועים' הללו, מהממים ללא כל ספק

זה קשור למה שאתה סוחב איתך לחלום...

אם יש דברים שמטרידים אותך במהלך היום סביר להניח שאתה תחשוב עליהם גם כשאתה חולם.. ואז המוח שלך נמצא במצב שהוא מצליח לעיתים למצוא לזה פתרון.. כמו המדען שהזכרתם מקודם, זה לא שהוא פתאום חשב על המבנה הזה.. סביר להניח שזו היתה שאלה שהטרידה אותו במהלך המחקר שלו והוא לקח אותה איתו לחלום.. אני חושבת שזה קורה בגלל שבזמן חלום המוח שלך מצליח לעבד את כל המידע שיש לך בראש, מודע או לא מודע... אני לא ראה באופן ישיר איך חלום יכול להביא אותך להמציא איזה משהו גאוני מכיוון שההמצאה בסופו של דבר צריכה לעמוד במבחן המציאות. מה שכן חלום בהחלט יכול לעזור בפתרונות. ועוד מחשבה שעלתה לי בראש, אם אפשר לחוות כל דבר שרוצים בחלום צלול בשביל מה צריך להתעשר?

EndOfAllHopes

New member
כסף

כי החווית במציאות שונות ובד"כ יותר מציאותיות כי גם אם אפשר לחוות מה שרוצים בלילה תמיד יהיו אנשים שירצו בנוסף לחוות חוויות גם ביום (חוויות 24/7) כי חלק גדול של העושר הוא להראות שאת/ה יותר "טוב/ה" מאחרים ובחצלולים לא רואים אותך. יכולות להיות עוד הרבה סיבות

טוב זו כבר בעיה אחרת..

אני חושבת שצריך להתרכז באושר שלך.. ולא להתעסק בלהראות לאחרים.. למרות שאני מבינה מהיכן בא הרצון. זו חברה מאוד תחרותית. הבעיות של חצלולים אגב לדעתי אחת היא אפשרות להתמכרות ורצון ללישון כל הזמן כדי לחשוב ולהרגיש "שווים" כל הזמן.

EndOfAllHopes

New member
אני מסכים

אם כי עם כל הכבוד הכבוד לעולמות של החלומות העולם "שלנו" הרבה יותר מדהים לדעתי

למעלה