מישהו נוסע לאילת?
T The Eraser New member 19/8/07 #3 ../images/Emo207.gifמחפש פרטנר/ית לפסטיבל אני בן 17 מהמרכז מחפש פרטנר/ית לפסטיבל. נראה לי קצת באעסה ללכת לבד. פרטים נוספים במסרים או [email protected]
../images/Emo207.gifמחפש פרטנר/ית לפסטיבל אני בן 17 מהמרכז מחפש פרטנר/ית לפסטיבל. נראה לי קצת באעסה ללכת לבד. פרטים נוספים במסרים או [email protected]
N noy uzrad New member 19/8/07 #4 אני גם הולך לבד אין לי חברים שאוהבים ג'אז אבל גם שנה קודמת הייתי לבד ואתה כל הזמן פוגש אנשים שזה הכיף הכי גדול. בכל מקרה, שלחתי לך את הכתובת מסנג'ר שלי לפרטי ואם אתה רוצה אפשר ליצור שם קשר. בכל מקרה, לבד, לא לבד, אתה תהנה בדוק
אני גם הולך לבד אין לי חברים שאוהבים ג'אז אבל גם שנה קודמת הייתי לבד ואתה כל הזמן פוגש אנשים שזה הכיף הכי גדול. בכל מקרה, שלחתי לך את הכתובת מסנג'ר שלי לפרטי ואם אתה רוצה אפשר ליצור שם קשר. בכל מקרה, לבד, לא לבד, אתה תהנה בדוק
ש שבלוז New member 19/8/07 #5 אני מחפש שותפים לנסיעה מהמרכז (אני מחולון) יש לי רכב ומה שחסר זה שותף/ה או שניים שיתחלקו איתי בדלק רצוי שמכירים קצת את אילת כי אני מזמן מזמן לא הייתי שם!
אני מחפש שותפים לנסיעה מהמרכז (אני מחולון) יש לי רכב ומה שחסר זה שותף/ה או שניים שיתחלקו איתי בדלק רצוי שמכירים קצת את אילת כי אני מזמן מזמן לא הייתי שם!
ש שבלוז New member 20/8/07 #7 טל אני נוסע כבר יום ראשון אבל אולי ניפגש שם ביום שלישי בפסטיבל. אני אתקשר אליך ביום שלישי.