מישהו משתמש בFORTE?

dor_ian

New member
מישהו משתמש בFORTE?

יש לי הרבה צרות איתו, החל מאיטיות וכלה בתקיעת התוכנה טוטאלית. לפעמים הוא לא נותן לי לקמפל אלא אם אני מוריד את החלון של הסורס ומעלה שוב. או אם אני משתמש באופציה של INTERNAL COMPILER הוא בחלק מהתוכניות נתקע. לא משנה שהם רצות חלק עם ה JDK הסטנדרטי. אגב, אני לא ממש מבין באיזה קומפילר הוא משתמש כשבוחרים INTERNAL הריי כשמורידים אותו מהאתר של סאן מצויין שצריך להוריד גם את הJDK אז מה קורה כאן? כי אחרת הוא היה אמור להתקע לי גם בקימפול EXTERNAL!!! אולי מישהו יאיר את עיניי למשהו שאולי הייתי צריך להגדיר או להתקין או השד יודע מה. בינתיים במקום לעבוד ת´כלס אני מסתבך עם כל הממשקים שלה ומתחרפן. מצטער, הייתי חייב לשפוך את זה. דוריאן.

חובבן

New member
אני, מעל סולריס 8

עם הקומפיילר ל ++C. לא ניתקלתי בבעיות מיוחדות. תכנס לאתר של סאן, יש להם פורום תמיכה לא רע.

yud007

New member
forte

כדי להשתמש בפורטה בצורה טובה אתה צריך זיכרון של לפחות 128 אם לא יותר אחרת אין לך מה להריץ את התוכנה הזו. זו תוכנה טובה ונוחה לשימוש אם יודעים איך משתמשים בה

dor_ian

New member
אתה וודאי מתכוון ל...

לא פחות מ256! בעצם גם זה נראה לא מספיק. התוכנה הזו בולעת זיכרון בצורה שלא תאמן. מניסיון. ויש לה באגים! חד משמעית. שמוציאים אותי מדעתי. תודה על התגובה בכל אופן. דוריאן

למעלה