מישהו מרביבים? דחוף!

1Spark1

New member
מישהו מרביבים? דחוף!

מישהו יודע אם יש שביתה של מועצת תלמידים היום?!? בבקשה! דחוף...

חןשסק

New member
באמת שמעתי שהיה שם בלאגן היום

מה היה? שמעתי שהיו שם גם ערוץ 2, ערוץ 1... תלמידים יצאו מהכיתות, הלכו הבייתה... שבתו... על מה? על הטיולים? מי יעדכן אותי?

Darkkk

New member
כככןןן עשינו שביתה היום

זה היה על הטיול כי "דחו" לנו אותו. אנחנו בכלל לא נכנסנו לבית הספר. באה הרכזת ביום החופשי שלה כדי לדבר איתנו יצאה המנהל המורים אבל כלום לא עזר נשארנו בחוץ ואז בעשר הלכנו הביתה.

פרטים כאן:

כל מה שהיה היום בשביתה מסוכם בכתבה שאני רשמתי..:) שביתה במקיף ז' בראשל"צ תלמידי כיתות יא' החלו בשביתה עם תחילת השיעור הראשון, התלמידים התאספו בגן שעשועים שנמצא מול שערי בית הספר. ההפגנה החלה עם קבוצה מצומצמת של כ-20 תלמידים שחתמו על דפי נוכחות והחלו בקריאות "לא ניתן את הטיול לבטל. כעבור כחצי שעה של הפגנה שקטה יצאה מנהלת בית הספר,ורד מרום, ו"ייעצה" לתלמידים להיכנס לכיתות אם לא התלמידים יענשו בחומרה. לאחר שנכנסה לתוך שטחי בית הספר החלו התלמידים לזרוק חזיזים, בעקבות זה יצא אב הבית וביקש מהזורקים להפסיק והוציא בריסטולים וטושים לשובתים על מנת שיכינו שלטי מחאה, ואף הזמינו משטרה על מנת לדאוג לסדר. כעבור זמן קצר התנוססו על העצים והמדרכות שלטים בעלי תכנים שונים כגון: "שכבת יא' מודיע בצער רב על מותו של הטיול" , "כאן שביתה!" , "איומים לא יעזרו! אנחנו שובתים!" תוך פרק זמן של כשעה וחצי מספר המפגינים עלה ל כ-200 שובתים, שכבת יא' סחפה אחריה גם את תלמידי שכבה יב' שהיו אמורים לצאת לטיול השנתי באותו התאריך כמו שכבת יא', וגם זכו בתמיכתן של תלמידות שכבת י' שתלו על שער בית הספר מסר לשובתים: "אוהבות אתכם, תומכות בכם, תמשיכו כך" התלמידים הזמינו את העיתונאות המקומית כדי להעלות את המודעות בנושא השביתה. בשעה 10 החלה המשטרה בניסיון לפזר את ההפגנה בטעות שההפגנה אינה חוקית אך לא הצליחו, התלמידים סרבו לזוז ממקומם ותלמידי יב' בעלי הרכבים הדליקו מוזיקה בשיא הקול כמטרה להראות שהם לא מוכנים לזוז. לבסוף מנהלת בית הספר החליטה לאסף את המועצה השכבתית כדי להגיע לפתרון, הפתרון שנמצא הוא לצאת לטיול על חשבון חופש פורים. החלטה שלא תעבור בשקט...

NoWords

New member
יההההההההה

גם אני רוצה טיולללללללל בצפר מזדיין קמצן (סורי! עצבים!) כל ההנהלה והמורים אומרים "אין טיול אין טיול" ואנחנו נדפקים, אין טיול. יש רק סיורים
שזה הדבר הכי מסריח ומשעמם בעולם!!! כמה פעמים ניסינו כל מיני ילדים לארגן שביתה גם, הפגנה כזו, אבל כולם פחדניםםםםם, נמושות!!! רק מדברים, לא פועלים. איזה חרא.
גם אני רוצה טיול! גם אני!

למעלה