מישהו מקשיב לי??????

כוכבית39

New member
מישהו מקשיב לי??????

היי מה שלומכם, לא נעלמתי אני קוראת כל מה שאתם כותבים, אני עוברת משבר סוחבת על גבי שק כבד ושכבר אין לי כוח לסחוב את הרגליים רוצה לשפוך את הלב הכואב: אני גרושה 4 חודשים אחרי 13.5 שנים של נישואים,בתחילת הנישואין התגלתה בעיה בפוריות אצל הגרוש, לא עזבתי אותו תמכתי בו התחלנו טיפולים מאוד כואבים, השאיפה שלי היתה להעניק לנו ילד. במשך השנים התחיל להמר ולשחק קלפים, אחרי 11 שנות נישואים נכנסתי להריון שמחנו מאוד אך לצערי זה היה מחוץ לרחם (תאומים) עברתי ניתוח מאוד כואב, דיכאון והרבה הרבה בכי. אחרי שנתיים חזרתי לטיפולים, בדיוק בטיפול הראשון אבא שלי עבר אירוע מוחי חצי גוף משותק (תודה לאל עכשיו הכל בסדר) עליתי אליו לבית החולים אחרי השאיבה של הביציות החזיק את ידי ואמר: אי רוצה לראות ממך ילד" בכינו ביחד, הטיפול לא הצליח וכך נמשכו עוד מספר טיפולים ללא הצלחה עם המון כאב ובכי. בתקופה זו גיליתי שבעלי בוגד בי עם מישהי כבר שנה חרב עלי עולמי אני עושה טיפולים ואתה עם מישהי אחרת? אחרי שלושה חודשים התגרשנו. התחלתי לחיות לבד עם הכאב הגדול שנטש אותי בגיל כזה? שכל השנים נשארתי למענו.חודש וחצי לאחר הגירושין הכרתי בן אדם מקסים שהראה לי חום אהבה הכל מה שלא היה לי בנישואים, הענקתי לו גם טוב, היינו מאושרים ביחד אך זה דאך לאט לאט מצידו אין לי מושג עד היום למה? כל כך הייתי רוצה לדבר איתו עכשיו אך הוא בחו"ל. ואיני יודעת אם הוא רוצה בכלל לדבר איתי.?קשה לי אני מתגעגעת אליו קשה לעבור עוד משבר.(לפחות הייתי יודעת למה) בכל אופן בחודש האחרון הכל קורה מתקלקלים דברים בבית אחד אחרי השני,פשוט לא הולך כלום לא מצליח כלום, ואתמול קוראים לי לשיחה בעבודה לצערי מפטרים אותי עקב צמצומים. די אני פה נשברתי אין לי כוח לבכות מה יהיה איתי? אין לי כוח, אני מתביישת לכתוב את זה בדרך כלל הכל אצלי מופנם בפנים. אני תמיד צוחקת ושמחת חיים עושה טוב לאנשים, בחיים לא עשיתי רע, למה זה קורה לי? אני מתכתבת מהעבודה אין לי כרגע אינטרנט בבית. הדמעות לא מפסיקות גם כשאני כותבת לכם את הסיפור שלי כל מה שתכננתי לי בחיים לא הסתדר ובמיוחד זה ילד. קשה לי כואב לי, לא רוצה שתתעצבו עם הסיפור אני רוצה לשפוך את הלב שלי אולי תייעצו תעזרו לי אני כל הזמן משננת לעצמי שזו תקופה והיא תעבור אך עד מתי? עד מתי? אין לי כוח, זה התמצית בקצרה כמובן שעברתי עוד הרבה הרבה.יאללה אלחץ על ה "שלח/י" ומה שיהיה יהיה תודה מראש לכולם. כוכבית39

*יערית

New member
סיפור קשה אישה....

לא קל לשמוע סיפורים כאלו... גם אני ללא עבודה ובטח זה הקש ששבר את גב הגמל אצלך.... אין לי הרבה מילים לעודדך..החיים יפים ובטח את לא רואה אותם כך.. לגבי הבחור מחו"ל..תיזמי שיחה...ותראי לאן זה יוביל ומה היא האמת לגבי העלמותו. אני מאחלת לך חיים פוריים ומשגשגים לצד האיש הנכון והראוי לך! ואל לך להתבייש במה שאת מרגישה וכותבת.....איך דרך לברוח מזה.... צריך להוציא את זה ...

כוכבית39

New member
יערית...

קודם אני מאחלת לך למצוא עבודה, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשלא אעבוד אחרי כל כך הרבה שנים של עבודה רצופה, בעצם ...אולי אקח קצת חופשה אני זקוקה לזה. תודה על האיחולים זה מעודד, יום נעים ובשורות טובות. כוכבית39

כוכבית

דבר ראשון והכי חשוב שתדעי הוא שאין לך במה להתבייש, כל אחד עובר משברים בחיים ולכולנו לפעמים עצוב ושחור. איני חושבת שיש אדם שלא נשבר בנקודה מסויימת בחייו,אבל לך יש יתרון גדול את מלאת שמחת חיים כפי שאת מעידה על עצמך והשמחה הזאת תתן לך את הכח לצאת מהמצב בו את נמצאת כרגע. עברת לא מעט ובחודשים האחרונים נשמע שהרבה,נוחי לך לרגע ,תעצרי את הכל,תרשי לעצמך להיות קצת חלשה ומהמקום הזה לאט לאט תעלי למעלה. אני יודעת זה נשמע כמעט בלתי אפשרי אבל תזכרי תמיד שבסוף הירידה מגיעה העלייה. איני יודעת מה על הבחור שהכרת,אבל אני חושבת שכדאי ורצוי שתשוחחי איתו ברגע שתוכלי.תבררי איתו את הדברים ואם הוא מקסים כמו שאת אומרת אני בטוחה שהוא ישוחח איתך.אבל וכאן יש אבל גדול - את חושבת שאת באמת בשלה לקשר חדש כל כך מהר? אולי בעצם הבחור משמש לך כקרש הצלה? אני לא יודעת תנסי לחשוב על זה עם עצמך. והעבודה והכל מתקלקל אוףףףףףף ,בטח הצרות באות בצרורות ובכל זאת אל תשכחי את השמחה שבך.תמיד תזכרי שיכול להיות יותר גרוע. אני רוצה לצטט לך את דוקטור סוס מהספר "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" (ספר מקסים בעיני- מומלץ): "עם רגלים בנעלים , עם שכל בראש - תמצא את הדרך שלך, אל תחשוש. אתה יכול ויודע,מוכן ומזומן ואתה הוא זה שיחליט לאן"... אני יודעת שאולי לא אמרתי הרבה ובטח לא חידשתי לך דבר אבל תדעי שאנחנו כאן,תמיד . כאן אפשר לבכות ולקטר (אפילו שעדיף שיהיה שמח) ,אז במקום להמשיך ולקשקש בואי רגע תתקרבי יותר קרוב עוד קצת

כוכבית39

New member
זה בא ....

כן התשובה שלך גרמה לי להזיל דמעות מאוד התרגשתי , עכשיו ברגע זה דמעות ועוד דמעות עם חיוך. בקשר לבחור, תתפלאי לשמוע אבל כשהכרתי אותו שכחתי את הגרוש שלי, הכאב נשאר אין ספק), אני לא חושבת שזה קרש קפיצה,זה בא מהלב עם רגשות ואפילו יותר מזה.לא אנצל אף אחד בתור קרש קפיצה,אין לך מושג איזה אישה טובה אני ולא אנצל רגשות של אף אחד, כזאת אני.ניצת, אמרת הרבה בדברייך ועוד תראי ואני מקווה שאכתוב לכם גם דברים טובים שקורים לי. תודה על חיבוקי ענקי מרגש מאוד תודה.. תודה... תודה... ויום נעים גם לך, ולכולם כוכבית39

כוכביתוש

ואני התרגשתי איתך
אני בטוחה שיהיו ימים טובים ויפים יותר ובקשר לבחור ,אם כך את מרגישה אז... באמת תפסי אותו לשיחה אחר כך תהיי הרבה יותר חכמה ושלמה עם עצמך.

רות 2

New member
מוקדש לך כוכבית

בנתיבי החיים אנחנו עתידים לפגוש הרבה כאב וצער, אך לאורך הדרך נמצא גם רגעים יפים של אושר, גם כאשר נדמה כי עולמכם חרב עליך, אספי את מעט הטוב שיש והמשיכי ללכת, כי בדרך זו או אחרת יתמלאו כל משאלותיך זכרי כי בסופו של דבר החיוב והשלילה מגיעים בחיים לידי שיווי משקל את יכולה לבכות אך לעולם לעולם אל תכנעי זכרי תמיד כי . העוצמההחבוייה בך היא אשר תעזור לך לשאת את מצוקת ההווה ליבי איתך ,קבלי חיבוק אוהד וחם ממני.. פרנסי

כוכבית39

New member
רות בוקר טוב

כן, גם לך שלוחה ברכת תודה רבה.תאמיני לי שאני יודעת כל מה שכתבת, וזה נכון אבל כאני במצב רוח לא טוב זה נעלם לי בשביל זה יש אותכם להזכיר לי ולעורר אותי, שיהיה לך יום נפלא עם בשורות טובות.
כוכבית39

כוכבית39

New member
ניצת בוקר

קודם תודה, באתי לעבודה(כן,בינתיים עובדת נתנו התראה של חודש) ועכשיו אני יכולה להתיחס. שמחה לקרוא כל מה שכותבים לי, מעודד, נותן כוח שאני לא לבד שיהיה לך יום נפלא עם בשורות טובות.דרך אגב קמתי הבוקר עם הרגשה טובה יותר ואופטימית.
כוכבית39

כוכבית39

New member
בדד בוקר טוב

מנסה, מנסה, מנסה להתמודד איתם אין מה לעשות?, תודה לך. יום נפלא בדד1,(אני מקווה ששמך לא כמו התיאור שלו, "לא טוב להיות אדם לבדו"). יום נפלא לך .
כוכבית39

r e d head

New member
כוכבית...

לא קל.. ולצרות יש נטיה ליפול עלינו ככה, אחת אחרי השניה. אני קוראת לזה "לעשות שריר לחיים" ולצאת מיזה פעם כשהייתי בתקופות קשות הנטיה הטבעית היתה לרחם על עצמי, להיות עצובה ולהתרחק מאנשים והייתי מכניסה את עצמי למעגל, שגרם לי לדחות את הדברים הטובים שהיו בדרך. היום אני מודעת לזה ודוקא כשלא טוב לי אני משתדלת יותר לצאת ולפגוש אנשים להיות בחברת אנשים ומשפחה בין אנשים שוכחים לרגע מכל הרע של היום יום ונהנים קצת, ועוד קצת ומתחילים להכנס דברים יותר טובים לחיים עוברים ממעגל שלילי למעגל חיובי וכשאנחנו משדרים לסביבה שמחה וחיוניות אנחנו מקבלים את זה בחזרה

כוכבית39

New member
אדומתי היי

"לעשות שריר לחיים" שיחקת אותה עם המשפט אאמצץ את הרעיון, למזלי אני מסוגלת לצאת מזה מהר חיצונית, בפנים זה יכול להשאר, אצלי במקום לצאת אני אוהבת שבאים אליי אנשים חברים, זה עושה לי טוב יושבים בגינה עם פיצוחים ושתיה. בכייף ,את מוזמנת, מאחלת לך רק ימים טובים. כוכבית39

כוכבית39

New member
1000 ../images/Emo51.gif

איך אוכל להודות לך, את משהו, לא לחינם את המנהלתתתתתת. אוהבת את העזרה ואת הרעיונות שלך, כל הכבוד שיהיה לך רק טוב בחיים.
כוכבית39

תמיד יש מישהו שמקשיב ../images/Emo140.gif

אתיחס לאדם המקסים שהכרת אם את אומרת את בטח יודעת ואני גם בטוחה אבל אם לא הלך כנראה לא היה צריך מכל קשר לוקחים את הטוב ולומדים עוד קצת לדרך אל תהיי עצובה תהיי אופטימית וחזקה מחר יבוא אחר מקסים יותר

amigor

New member
איך אומר, שלום! עם סיפור שכזה../images/Emo41.gif

רק נכנסתי, קראתי והלמות הלב לא פוסקות איך מנחמים נפש זו, עם תלאות שכאלה מעבר לנאמר, אומרים יהיה טוב! ריבונו של עולם העמד לי סולם מין הארץ ועד לשמיים נעשה חשבון הוגן יותר! עמי

למעלה