מישהו מעונין למכור HF טורבו לאנציה?

• פותח הנושא t6
  • פורסם בתאריך

t6

New member
מישהו מעונין למכור HF טורבו לאנציה?

והייתי רוצה לשאול אם מנוע MI16 יכנס בצורה פיזית ל AX SPORT סיטרואן תודה מראש..... t6

alfa33racer

New member
מממ(לא מוכר אבל)

לא מכיר מי שמוכר היה מישהו שרצה אבל זה היה מזמן לגבי האי איקס זה נשמע לי קצת מטורף תבדוק בקישוריות של האתר הזה אחרי האי איקס TUNINGLINX.COM גם אתה צריך את בני קומבני חפש אותו במפגשים של ימי שישי או שאנשים יעזרו לך לחפש אותו הוא האיש של פיג`ו - סיטרואן ומה עם מנוע 1.6 של בי איקס GTI? זה יכנס ואפשר גם להגדיש רעיון

t6

New member
אז ככה..

לא רוצה מוגדש..יותר מדי בלאגן. רוצה את ה- AX אטמוספרית עם כ -170 סוסים שידחפו אותה. אתה יכול לשאול את אלי אם יכנס המנוע ? רק אם זה לא קשה בשבילך כי אם זה טורח אז אני יכול להסתדר. T6

alfa33racer

New member
אלי חן

בקשר לאלי אני אשאל הוא שכן שלי אני מקווה שהוא לא יצחק מעניין מאיפה בא לך הרעיון? ראיתי אצל אלי סיטרואן , זאת היתה זד איקס מוגדשת הרבה בלגן יהיה לך קח בחשבון גם אם זה אפשרי חשבת על זה? פשוט שתדע לפני שאתה נכנס לזה ו אי איקס כ``כ קלה שאני בטוח שה 1.3 יספק אותך אני לא מבין מה רע במוגדש אבל כרצונך ואגב כמו שאני זוכר האי איקס היא מהירה גם עם מנוע קטן כל זמן שזה היה קרבורטורים הכרתי בחור עם אי איקס עם מנוע 1.6 של GTI של סיטרואן(אמסור לך את המספר שלו באי מייל אם תבקש שמו אילן והוא גם עוסק בשיפורים ביבוא בעיקר והוא בסדר גמור וישר לדעתי ) תנסה גם פה באינטרנט בקישור שנתתי לך יש הפניות יש אתר של אי איקס משופרות יש לפחות 2 שם ידעו הרבה על אופציות לשיפור בהצלחה ותודיע לנו מה קורה ירון

t6

New member
האמת היא ש..

אני מתלבט אם לקנות את ה- AX או שפשוט להמשיך לחפש לאנצ`יהHF . וחוץ מזה למה שאלי יצחק ?(יכול לצאת משהו מוצלח..) בכל אופן תודה... T6

t6

New member
נ.ב

אם אתה כבר עוזר לי אז... מה דעתך על ספרינט 88 1500 ? מה יש לשפר ואם שווה לגעת בדבר כזה בכלל. T6

alfa33racer

New member
ממממ

ספרינט זה בעצם סוד כך שהיא אולי יותר טובה מה33 החדשה יותר אם היא שמורה שווה שיפורים? המון זה קרבורטורים אז יש הרבה משחק כשתקנה תדע. אני הייתי הולך ישר על החלפה ל1.7 זה הכי משתלם ירון

alfa33racer

New member
כן

אולי לקנות אימפרצה משומשת הסיכון לא יכול להיות יותר גדול משתי האופציות שאתה מחפש הHF נראה לי אבוד אולי יהיה לך מזל נקווה בקשר לאלי יצחק זו רק בדיחה אתה רוצה לדבר עם אילן? תשלח לי מייל כמו שאמרתי

t6

New member
מה המייל שלך ?

ומה דעתך על ספרינט 1500 ? יש מה לשפר ? שווה לגעת בדבר כזה בכלל ? T6

t6

New member
חשבתי שזה מייל פיקטיבי .....

פ`סדר אז אני אשתדל לא לחשוב... :cool: T6

למעלה