מישהו מעוניין?

shadowfax

New member
למה?

למה לא לשחק באמת מ"ת? למה לא להפגש ולגלגל קוביות? כל כך הרבה דברים נעלמים כאשר רק כותבים, איפה מחוות הידיים? טונים של דיבור? עיוותי פנים? אינטראקציה אנושית? למה אתה רוצה לוותר על ההנאה האמיתית של מפגש חברתי?

gloin

New member
כי אני מניח שאתם באים מכל חלקי הארץ

ולכן אני לא יכול להיפגש איתכם, בגלל שאני רק בן חמש עשרה ואין לי רישיון נהיגה.

BluePrint

New member
משהוא מעניין

הרעיון מתאים מאד למגבלות התנועה במרחב שאתה מתאר, אבל השימוש בתוכנה מסויימת הוא מגביל. משחק מקוונן עדיף לבצע בחדר שיחה שבו כולם יכולים "לצעוק" בבת אחרת, וע"י כך לשמר בקצת את תחושת המפגש הקבוצתי. (שאין שני לו) ותרשה לי בהזדמנו זו, להציג לך את המינוח: TIC (או Talking In Character) שם זה מתאר משחק תפקידים "מיוחד" (נפלא או מוגבל, להחלטתך) שמתבצע באופן סיפורי דרך ממשק הפורום באינטרנט. ללא לחץ זמן, סדר דיבור, או מנהל משחק. כל שחקן כותב את מעשי הדמות והעולם הסובב אותה בהודעה, אותה הוא מפרסם בפורום כתגובה להודעה שלפניו. יש מספר חוקי יסוד, ואני צריך להסביר יותר, אבל כרגע אני באמצע כתיבה של רקע למשחק חדש של רעיון ישן בעולם עתידני שיזכיר במידה את מרוצללים. רוצה לקבל הסבר מפורט יותר? להכין דמות ולהצטרף למשחק? לרקוד עם השטן לאור הירח החיוור? .you know what to do

gloin

New member
טוב, אם אתם מכירים משהוא יותר טוב

אז תגידו, אם יש איזה צ'אט או תוכנה אחרת שמתאימה יותר ממסנג'ר (שלפי דעתי היא התוכנה המתאימה ביותר) אז תגידו ואפשר למצוא איזשהוא סידור.

gloin

New member
ודרך אגב

אפשר לצרף כמה אנשים לקבוצת שיחה במסנג'ר

למעלה