מישהו מסכים איתי?

תוכון1

New member
מישהו מסכים איתי?

שחייבים שסמדר תמות? אין דמות מאוסה ממנה. דמויות מאוסות נוספות שצריכות למות בסדרה-יפית [כנ"ל, בלתי נסבלת], דריה, עובד, דובי. הסדרה תהיה טובה יותר בלעידהן.

BEN ZIV

New member
הם תורמות לעלילה..

הדמויות הקטנות הללו הן זמן מסך.. מה עדיף שכל פרק נראה את סער וליאן כל הפרק צריך לגוון קצת אפילו אם אתה חושב שהן סתם "מיותרות ומאוסות"

תוכון1

New member
אני מעדיף עוד מליון סצנות עם ליאן

וסער-העיקר לא לראות את הפרצוף של סמדר שמוציא כל חשק לראות את הסדרה. הקטעים עם עובד ויפית מתים-אין בהם שום עלילה אמיתית. מה גם שעובד מטומטם מדי. בקטעים האלה לא נותר דבר אלא אם כי להעביר לערוץ אחר עד שהקטע יעבור. דריה ודובי עם קטעים ממוחזרים ושוב, לא מעניינים. הייתי מציע לביים תאונה או משהו, יהיה יותר טוב.

B o N u s

New member
הקשב,

הסדרה רק התחילה. אם היא ברשימה של השחקנים הראשיים סימן שהיא דמות אכרחית [כתבתי נכון?!
] נחכה ונראה

talshoosh

New member
לדעתי... ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

סמדר באמת דמות מאוסה...
(כמו הפרצוף הזה - פרצוף מעוס - שילוב של מאוס ומעוך) יפית דווקא היא דמות כזאת... אממ... קשה להסביר אבל היא צריכה להישאר... כאילו כל הקטעים שלה ושל עובד די מטומטמים אבל צריך לפעמים קצת הפסקה מכל הדרמה של מיטל סער ליאן וכו'... עכשיו בקשר לדריה אני ממש לא מסכימה איתך! דריה היא דמות דווקא שמוסיפה הרבה ועכשיו היא מתקשרת לג'לל וחוץ מזה אי אפשר שבטלנובלה יהיו רק דמויות מרכזיות! כנ"ל לגבי עובד (מה שכתבתי אצל יפית) הם כאילו חלק אחר... לא קשורים לכל המתח בטלנובלה... וזה סבבה לדעתי
בקשר לדובי? הוא סתם... אבל הוא חמודדדד
אני כבר מחכה לראות מה יהיה איתו ועם בני... אמרו שיהיה משהו... יאללה דובי תראה שאתה קייזרמן אמיתי!
וזהו =]

danit1234

New member
ממ לא ממש

כאילו אם איזה דמות לא רצויה תמות זה יכול להיותא חלה במיוחד אם זאת תהיה אשלי
אבל אני חושבת שדווקא דריה דובי ויפית זה אחלה דמויות והן כן תורמות לעלילה..

ירדנדן

New member
חס וחלילה=0../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

סמדר דווקא גורמת לי לרצות לדעת עליה יותר. כי אפחד לא יודע עליה כלום ובטוח שיש לה איזה סוד ולכן היא כל כך מעניינת אותי. היא מסתורית..

אני חושבת שזה שהן מאוסות

רק יוסיף לעלילה.. אני חושבת שדרור נובלמן חושב על כל צעד שהוא עושה. חוצמזה דריה לא בלתי נסבלת... היא הכי מתוקה בעולם. דובי סתם קרציה. ועובד אהבל חח.

sdavid1

New member
חס וחלילה שעובד ימות הוא הכי מצחיק

שםםםםם הוא קורעע רצח.. וראיתם את הפרק היום?! איזה מתחח לפנים........ בטח (ספוילר) היא זוכרת אותו מפעם אז היא לא תגיד לו מידע על מיטלל היא זוכרת אותו שהוא בא לפאב ואהב את אחותה.. בפרק ה1

HaDaRoSh

New member
חחח סמדר כזאת מעצבנת ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ועובד כזה חמודי
חחחחח

למעלה