שחייבים שסמדר תמות? אין דמות מאוסה ממנה. דמויות מאוסות נוספות שצריכות למות בסדרה-יפית [כנ"ל, בלתי נסבלת], דריה, עובד, דובי. הסדרה תהיה טובה יותר בלעידהן.
וסער-העיקר לא לראות את הפרצוף של סמדר שמוציא כל חשק לראות את הסדרה. הקטעים עם עובד ויפית מתים-אין בהם שום עלילה אמיתית. מה גם שעובד מטומטם מדי. בקטעים האלה לא נותר דבר אלא אם כי להעביר לערוץ אחר עד שהקטע יעבור. דריה ודובי עם קטעים ממוחזרים ושוב, לא מעניינים. הייתי מציע לביים תאונה או משהו, יהיה יותר טוב.
(כמו הפרצוף הזה - פרצוף מעוס - שילוב של מאוס ומעוך) יפית דווקא היא דמות כזאת... אממ... קשה להסביר אבל היא צריכה להישאר... כאילו כל הקטעים שלה ושל עובד די מטומטמים אבל צריך לפעמים קצת הפסקה מכל הדרמה של מיטל סער ליאן וכו'... עכשיו בקשר לדריה אני ממש לא מסכימה איתך! דריה היא דמות דווקא שמוסיפה הרבה ועכשיו היא מתקשרת לג'לל וחוץ מזה אי אפשר שבטלנובלה יהיו רק דמויות מרכזיות! כנ"ל לגבי עובד (מה שכתבתי אצל יפית) הם כאילו חלק אחר... לא קשורים לכל המתח בטלנובלה... וזה סבבה לדעתי
בקשר לדובי? הוא סתם... אבל הוא חמודדדד
אני כבר מחכה לראות מה יהיה איתו ועם בני... אמרו שיהיה משהו... יאללה דובי תראה שאתה קייזרמן אמיתי!
שםםםםם הוא קורעע רצח.. וראיתם את הפרק היום?! איזה מתחח לפנים........ בטח (ספוילר) היא זוכרת אותו מפעם אז היא לא תגיד לו מידע על מיטלל היא זוכרת אותו שהוא בא לפאב ואהב את אחותה.. בפרק ה1