מישהו מנוסה ב embedded

spheonx

New member
מישהו מנוסה ב embedded

אני מנסה לבנות תוכנה שתקבל סיגנלים משלט רחוק בעזרת אינפרא אך אני אפילו לא מבין איפה להתחיל עם זה הפקד winsock לא ממש עושה listen מישהו מתמצא?

spheonx

New member
אז ככה

במכשיר עצמו יש בקר אינפרא אדום ראיתי בסביבת ה embedded את פקד הווינסוק עם מצב irda ניסיתי אותו - לא עזר יש לי תוכנה של שלט רחוק (שקצת מקרטעת) אך היא טוענת שהיא מזהה את האינפרא דרך COM6 ניסיתי אתמול גם את פקד mscomm אך הוא לא מקבל כלום החלפתי פורטים מcom1 עד com7 לא הייתה קליטה באף אחד מהם אירוע ה onComm לא נקרא לפעולה..

מס1

New member
מערכת הפעלה ומה שם ה DRIVER

האם ניסית לקלוט עכבר אלחוטי שבעצם יש סוגים שלו שעובדיפם על אינפרא אדום יש לי קורא כרטיסים מגנטים שמחובר דרך RS232 והפקד שאני משתמש בו הוא MSCOMM אני לא יודע מדוע בחרת דוקא באמצעות WINSOCK שלדעתי לא מתאים לצורך הזה בכל מקרה אנסה לחפש עבורך ב MSDN

spheonx

New member
לא ניסיתי עכבר אלחוטי

אבל ניסיתי את כל השלטים שיש בבית (שעובדים עם התוכנה שהורדתי של השלט האוניברסלי) ניסיתי עם ווינסוק וגם עם mscomm ולא הלך לי מזכיר לך שמדובר ב embedded visual basic 3 אשמח מאוד לכל עזרה גוגל לא עזר יותר מדי בעניין יש MSDN מיוחד ל embedded?

מס1

New member
בא נעשה סדר בדברים

יש לך שלט אינפרא אדום *** עובדה **** אתה לא מצליח לדבר עם המחשב בעזרת השלט *** עובדה *** מה מחובר למחשב שקולט את האות מהשלט שלך? תשובה ממש חיונית להמשך אני לא מכיר את גירסא 3 אני עובד ב VB6

spheonx

New member
אה, בוא אני אבהיר כמה דברים

סביבת ה embedded היא סביבת פיתוח למערכות windows ce כגון (pocketpc's), דיברתי על מכשיר הפוקט פיסי שלי שלו אני רוצה לפתח את התוכנה, יש במכשיר אינפרא מובנה ויש תוכנה של שלט שנוסתה ועובדת - משמע בקר האינפרא המובנה תקין ולמיטב הבנתי גירסה 3 של embedded היא די דומה לגירסה 6 של visual basic

למעלה