מישהו ממליץ

1שמוקי

New member
מישהו ממליץ

על קורס קיץ בביכורי העתים? ואני לא יודעת במה לבחור, בלט או מחול מודרני. מה דעתכם? ומה כדאי ללבוש למחול מודרני?

ballet20

New member
ממליצה בחום

הייתי שם 5 פעמים....בכל מיני סגנונות. לגבי מודרני.קלאסי- אני לא יודעת לגבי הרמות שאת מתלבטת ביניהן, בכל מקרה המתחילים הוא ממש ממש ממש מתחילים (אמרתי ממש?!) אז קחי בחשבון. זה שמלמד מתקדמים אמור להיות מצויין (מרטין קורי- יש לי חברה שלקחה אצלו שיעורים תקופה) אני לא יודעת מה הרקע שלך- אבל אם את מבררת לגבי המתקדמים אשמח אם תעדכני אותי.. האמת שאני התלבטתי לגבי המודרני (נראה לי שאוותר בשל לחץ מבחנים ועבודות
) גווין ממש חמוד ונעמי פרלוב מצויינת. לגבי לבוש- מה שנחמד בביכורי העתים- חופשי לגמרי. בואי כמו שאת רגילה ואיך שבא לך. יש כל מיני אנשים מכל מיני מקומות וחלק מהכיף זה השילוב. בהצלחה- מוזמנת לשאול עוד אם יש לך תהיות.

1שמוקי

New member
אני דווקא התכוונתי

לרמה של מתחילים, אבל אני תוהה לעצמי אם זה באמת מתחילים או לא. כי יש לי רקע קודם, אבל אני מרגישה שלא מספיק, כי לא רקדתי כבר כמה שנים טובות, ואני רוצה להשתלב בקלות. אבל הבנתי שהמודרני יותר מומלץ, כי אולי קלאסי זה משהו שעדיף לקחת שיעורים ולא קורס אינטנסיבי. אז אין לי מושג מה להחליט, בין מודרני לקאלסי. מה את ממליצה?

ballet20

New member
תראי

זה מאוד אינדיבידואלי...לי יש קצת רקע, ראיתי את השיעורים(קלאסי מתחילים) והם נראו לי לא ממש מאתגרים. אז אם יש לך רקע שקלי שוב. המודרני- מעולה!!!הטרום מתקדמים הוא טוב אם יש לך רקע והפסקת כי זה לא כאילו שמסבירים כל פלייה אבל זה די מאתגר ולא קורע. אז מאחר ויש יותר רמות אני הייתי הולכת על המודרני... אני לא יודעת עד כמה המתקדמים בקלאסי קשה אז קשה לי לייעץ לך בקשר לזה.

1שמוקי

New member
אין לי מושג איזה רמה מתאימה לי.

דיברתי עם האנשים שאחראים על ההרשמה שם, והם אמרו לי שכדאי לי להצטרף לרמה של המתחילים בקלאסי. אבל אולי אפשר לעבור לרמה מתקדמת יותר אם אני רואה שזה לא מספיק בשבילי? ואף פעם לא התנסיתי במחול מודרני, ככה שגם בזה חשבתי על הרמה ההתחלתית. אוף, זה מבלבל.

ballet20

New member
אז ככה

נראה לי שאם יש לך רקע כלשהו (גם ג'אז...) תנסי טרום מתקדמים כי גם במודרני השיעורים לא מאתגרים, ומגיעים אנשים שלא רקדו בחיים (לא שזה רע או משהו, פשוט מבחינת מישהו עם קצת רקע, זה יכול להעיק
.) אני עם רקע בג'אז בלבד הלכתי לטרום מתקדמים והיה לי אחלה- מאתגר אבל במידה. בכל מקרה הם ממש נחמדים שם ואני מאמינה שאםה תירשמי לרמה גבוהה/נמוכה מדי לא יעשו לך בעיות לעבור (הבעיה שחלק מהקבוצות מפוצצות ואז הם כן מתנגדים). בכל מקרה, שווה להירשם למשהו ואז לעבור! שמחתי לעזור,ספרי חוויות!(ועוד שאלות אם יש- בשמחה)

ממש ממש מומלץ../images/Emo20.gif

אני ממש נהנתי כשעשיתי את זה. אומנם הייתי פעם אחת רק אבל זה היו השבועיים הטובים בחיי. היו לי שעורי קלאסי על הבוקר, שעורי היפ הופ ומודרני ובסוף הופעה מדהימה של כל אחת מהקבוצות. באמת באמת מומלץ! תהני
למודרני כדאי לך מכנס סטרץ' פשוט שתוכלי לראות כל תנועה שלך ושהמורה תוכל לעקוב אחרייך לראות מה לתקן מה לא ובכלל זה יותר נוח... שימי בהתחלה משהו חם עלייך כדי לחמם שרירים מהר

למעלה