מישהו ממינכן?

matthewp

New member
מישהו ממינכן?

שלום לכולם, אני מגיע עוד חודש למינכן לתקופה של 3 שנים... אף פעם לא הייתי שם ואם יש פה מישהו ממינכן שיש מצב שאני יצור איתו קשר זה יכול להיות אחלה...

shemesh7079

New member
ברוך הבא

אתה מוזמן להציג את עצמך, לספר למה מי מה ואיך (ואם זה לא היה ברור, קצת על עצמך ומה איבדת במינכן). ולהזמין לקפה כמובן
בד"כ זה נותן יותר מוטיבציה לאנשים להציג גם את עצמם

yaelisam

New member
הי, אני ממינכן

שאלות שקשורות למעבר, אנא שאל בפורום "עוברים לאירופה". מעבר לזה, יש את פורום "גרמנית ותרבות גרמניה" שם תוכל למצוא הרבה מידע על מעבר לגרמניה והחיים שם בכלל ובמינכן בפרט. גם בפייסבוק אתה יכול לחפש את הקבוצה של "ישראלים במינכן", שם אולי תמצא עוד מידע ואנשים שיכולים לעזור לך. ואני עם שמש: ככל שתתן יותר מידע (כמובן שאני מבינה את הרצון להשאר אנונימי, אבל בכל זאת), ככה יהיה יותר קל לעזור לך. בהצלחה, וניפגש בפורום השכן

matthewp

New member
אהלן

תודה על הטיפים.. אין לי בעיה כל כך של אנונימיות.. קוראים לי מתן ואני מגיע במאי למינכן לעבוד בשדה תעופה... אני מגיע לבד בהתחלה תיכננתי לבוא לברלין אבל רצה הגורל... בכל מקרה רציתי סתם לדעת קצת על איך החיים של ישראלים שם ואיך היחס, כי הבנתי שאין יותר מדי חבר'ה מישראל במינכן.. בעיקרון גם רציתי להתחיל לחפש דירה/שותפים אבל כל האתרים בגרמנית ואני לא יודע מילה אחת..

למעלה