מישהו מכם שמע על המחזמר "מתנקשים"?

מישהו מכם שמע על המחזמר "מתנקשים"?

"זה אני מנוול תקראו לי מקולל הוא הרג הרבה יותר אחים ממני האחים,היפים שהלכו תמורת שטחים סוףסוף מישהו עשה זאת הבוגד כבר לא יישלוט עוד! (3 יריות) זוהי ההתחלה של המחזמר המצמרר שנקרא מתנקשים,שכתב סטפן זונדהיים. את המילים האלה שר שחקן בדמותו של ג´וני בות´,שהיה הראשון להתנקש בנשיא ארצות הברית,במהלך הצגת תיאטרון,ב1875. בארץ שר את הקטע המצמרר הזה אקי אבני*זקיפת גבות*,אקי אבני!?כן,אקי אבני,שאם יורשה,אומר שהוא קנה את עולמו במחזמר הזה. הקאסט בארץ היה מאוד מרשים-הוא כלל את- ששי קשת-בתפקיד המספר אלי גורנשטיין-בתפקיד מחלק האקדחים,הוא שמקשר בין כל הרוצחים אקי אבני-בתפקיד ג´וני בות´ חני*אמא*נחמיאס-בתפקיד מור,חברתו של צ´ארלי מנסון,שנסתה לרצוח את ג´ארלד פורד כדי לזכות באהבתו. אפי בן ישראל-בתפקיד שאני לא זוכר את שמו-סוכנת אף ביי אי שהשתגעה,וניסתה לרצוח את פורד גם כן,היא לא הצליחה. עידן אלתרמן-בתפקיד סנסציוני,אותו בחור צעיר עשיר ומשועמם,שהתאהב בג´ודי פוסטר אחרי תפקידה בסרט "נהג מונית",ולאחר שהיה נואש בניסיון לזכות בתשומת ליבה,ניסה לרצוח את רייגן,ותקע לו כדור בתחת
גיל אלון-בדמות היסטרית לחלוטין לדעתי והיה שם עוד תפקיד אחד מדהייים,עם הדיאלוג הכי מרשים ששמעתי בחיים-לי הארווי אוסוולד,לא זוכר מי שיחק אותו,אבל הוא היה פצץ טוב היו שם עוד מלא אנשים בקיצ
על כל פנים,סיפור המחזמר- המחזמר גולל את סיפורם של המתנקשים בנשיאי ארה"ב,מהאחרון לראשון,כולל ההוצאות להורג,הפיספוסים,ועוד,כל זה שזור במוזיקה אירונית,כן,זהו הביטוי ההולם,שכן,ישנם שירים ממש קומיים,ולהבדיל,מוזיקה מצמררת,מילים חותכות. המחזמר הועלה בבית ליסין כהצדעה ליצחק רבין,ובברכתה של לאה רבין ז"ל. כללללל הנאום הזה כדי להגיד לכם שנורא כדאי לכם לחפש עלי מידע,כי הוא אחד הגדולים assassins-Stephen Sondheim למורידי השירים,אני ממליץ על- unworthy of your love השיר של אמא שלי
שיררר מהמממםםםם,בעברית היה יותר יפה everybodies got the right שיר פשוט היסטרי,מוזיקת קרקס על רקע שידול לרצח נשיא the ballad of booth ה שיר בהצגה,הוא ארוך,מצמרר,השיר שממנו צוטטתי
תומשששששש

ץץץץץ

New member
תום, תגיד לי רגע....

אני בשוק.... אני שוקל לצלצל למעסיקים שלך ולשאול מה פתאום הם נותנים לך כל כך הרבה זמן חפשי. מה זה צריך להיות? אתה לא אמור לעבוד קצת במקום לקשקש על מחזות זמר????? (עד כאן הסטלבט- הצחוק, האירוניה) (ומכאן האישיו, ה.... המסר הרציני) כמה חשוב שהעלו את המתנקשים בארץ. אף על פי שראיתי רק כמה קטעים מתוכו, אני בטוח שזה היה מדהים, וגם הביקורות היו מרשימות, לא פלא.... עם כזה מחזאי וכזה קאסט, נו, גם אני הייתי יכול להרים הפקה מרשימה שכזאת... אחל´ה מילים (במובן המצמרר של המילה), שיר באמת מדהים. יש לך אולי קלטת וידאו של המחזמר, ואם לא, יש סיכוי למצוא אותה באיזה מקום?

למעלה