מישהו מכם קרא את "מחזור שער המוות"

The Dave

New member
מישהו מכם קרא את "מחזור שער המוות"

זה לא רומח הדרקון אבל זה גם מרגרט וויס וטרייסי היקמן זה ממש ממש מענין (7 ספרים) DAAM בספרייה עדין לא החזירו את "אל צוך המבוך(ספר 6)"

arifell

New member
יש פואנטה לשאלה שלך, או שזו סתם

התעניינות גרידה?

קראתי

כל 4 הספרים הראשונים משעממים כל כך על כל העולמות אל תוך המבוך די מאכזב שכל הסיפורים של אפולו משתנים ולא מדברים שם על כמעט אף חיה שהוא מספר וזה קצר כל כך השער השביעי חביב אבל לא ממש טוב והספר החמישי גם די רקוב אפשר להגיד חוץ מהקטע שאלפרד נהפך לדרקון מה שלא חוזר על עצמו בכלל לצער כולם...........והוא לא זוכר איך הוא עשה את זה

חחח...

מה בשבילך מעניין זה רק דרקונים ומלחמות? ובכן, אני חייב לציין שאתה מטעה בן אדם בקשר לספרים הללו. ספרי מחזור שער המוות מעניינים ביותר, ומה לעשות, לא כל הספרים הם דרקנוים גרידא...

מי אמר שאני אוהב רק דרקונים ומלחמות

?????????????????????. לכל הרוחות מי אמר את זה? זאת טעות! ריקוד המתים של רייבנלוף...........ספר אדיר! הסידרה שהכי אהבתי זה יומני ערפדים! היקיצה הזעם והכעס אני לא אהבתי ממש את רומח הדרקון דרך אגב היה מאוד נחמד אבל שיר של אש ושל קרח הרבה יותר טוב בעיניי אני ממש לא אוהב רק דרקונים ורק מלחמות! אלה כל מה שיש בין לבין! כמו שיר של אש ושל קרח שבונים לכל אחד ואחד אישיות שונה ומורכבת......... את זה אני כן אוהב!

Time & Death

New member
בלי להעביר ביקורת...

אבל... יומני ערפדים?? כאילו אהבתי את הסידרה, היא חמודה וממש אהבתי את דאמון (ככה כותבים את השם שלו? לא קארתי את זה כבר חמש שנים..), אבל בתור הסידרה הכי אהובה? היא קצת קיטשית מדיי, אתה לא חושב?
כי זה היה פשוט נורא ברור שאלנה תמות בסוף... אני ידעתי את זה עוד מהספר הראשון, וגם איפשהו בספר השני אתה כבר מגלה שקטרין היא זאת שמתעללת בהם... אתה לא חושב? אבל שוב, לא באתי להעביר ביקורת, כל אחד והטעם שלו...

כן יש כל כך הרבה רמזים

ידעתי את זה מהרגע שסטאפן סיפר לאלנה את הסיפור שלו אם קטרין מאחורי העץ שימלה לבנה......... זה היה ברור כבר אז והיה ברור שדאמון היה טוב בסופו של דבר רק מורעל מבפנים אבל כן אהבתי את זה כל כך ואלנה כבר מאז שהיא מגיע לביתה חזרה מצרפת ידעתי שהיא תמות אבל זה כזה יפה ההקרבה שלה אהבתי כל כך 7 פעם קראתי את זה

rocket

New member
לצערי

מישהו לקח מהספריה את הספרים ולא החזיר... אז לא קראתי ... :(((

rocket

New member
למה מזלי ?

זה כזה גרוע ? דווקא שמעתי דברים נחמדים על זה....

אני בטוח שהוא התכוון

"לחוסר מזלך"
אוקי, אז זה הולך ככה: לאנשים יש טעם שונה. הוא לא אהב את הסדרה, אז הוא אומר שלמזלך לא קראת. אני אהבתי, אז אני אומר שלחוסר מזלך לא קראת...

electricGirl

New member
זאת סדרה מצויינת

שטמונה בה גם התמונה הכללית של הכיעור האנושי ובכלל מקורית ולא רק דרקונים וגמדים ובכלל לא משעממת(הראשון אולי היה קצת יבש יחסית לשאר הסדרה)

למעלה