מישהו מכיר

fire girl102

New member
מישהו מכיר

את המחזה "הזמרת בעלת הקרחת" מאת אז´ן יונסקו? אם כן אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. הסיבה שאני מבקשת מכם את זה היא בגלל שאני משחקת תפקיד במחזה זה בביה"ס, אנחנו מעלים את המחזה להפקת הבגרות שלנו בתאטרון בעוד 3 שבועות בערך. אני בעקרון מוכנה לתפקיד שלי (אני משחקת את הכבאי) אבל אני אשמח פשוט לקבל חוות דעת על המחזה למי שמכיר אותו. תודה

sihaya

New member
איזה אבסורד אותו מקרר בגירסא כ"כ ש.

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחזה נהדר מצחיק עם מסר שנורא נוגע לי בקריאה ראשונה קשה להבין אבל כשנכנסים פנימה... אח!!!!!!! :)))) המוןהמוןהמוןהמוןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה! נטלי .

scarlet moon

New member
היי

אני מכירה! למדנו את זה בתיאטרון בתור מחזה אבסורד.... אני ממש ממש אהבתי, וזה הצחיק אותי נורא (למרות שהמסר הוא לא כזה מצחיק).. בהצלחה בהעלאת ההפקה! הכבאי זה תפקיד מצוין. לי יצא להעלות את הקטע שמר ומרת סמית מדברים על זה הם נפגשו ברכבת, כאילו הם לא יודעים שהם נשואים וכל זה.. גם כן קטע גדול! בהצלחה סקרלט

fire girl102

New member
תיקון קטן:

הקטע שאת העלת מתוך המחזה מדבר על האדון והגברת מרטין ולא סמית. וכן זה קטע ענק, אני מודה

actress

New member
שאת מזכירה את אז´ן יונסקו הוא מזכיר

לי את המחזה "הכסאות" שהייתי צריכה ללכת לזה אתמול אבל בסוף לא כי לא ארגנו לי כרטיס שם ובכיף הייתי משלמת על כרטיס וסנדרה השחקנית מכרה שלי ורצתה שאני אבוא וחבל לא הלכתי והתבאסתי כגודל הציפיות ככה גודל האכזבות!!! ותכננתי הרבה הרבה הרבהההה זמן ללכת לזה סיפור ארוך לאללה! וראיתי את ההצגה בטלוזיה בזמנו שהמורה שלי למגמה התיכון הראתה לנו עם שלמה בר שביט וליא קניג זה היה מרתק מאוד!

fire girl102

New member
ראיתי

את "הכסאות" ואני התרשמתי מההצגה פשוט שזה היה קצת יותר מידי מוחצן לטעמי אבל היה יפה. לא הזדמן לי עדיין לקרוא את המחזה וקיבלתי מסר של בדידות נוראית של הדמויות ואיך שהם מצפים לדובר שיבוא ויאמר את הדבר הכי חשוב לשינוי היקום ואני ציפיתי למשהו בומבסטי ומה שקיבלתי היה פשוט ברבורי הברות שהדובר "אמר" בהצגה. נזכרתי אח"כ שזה מחזה אבסורד של יונסקו והבנתי יפה מאוד את המסר והכוונה ואת הביקורת החריפה על החברה שהוא העביר דרך המחזה שלו. במילה אחת- נהדר!!
מומלץ בחום לחובבי אבסורד. לילה טוב לכולם!

למעלה