מישהו מכיר?

מקלור

New member
מישהו מכיר?

שלום! הייתי שמח לקבל קצת מידע והתרשמויות של אנשים על כמה קלינאי תקשורת שהפנו אותי אליהם לצורך טיפול. ניסיתי לחפש בתר של אמב,י ואגודת קלינאי התקשורת, אבל המידע שיש שם הוא טכני (התמחויות וכו'), ולא מפרט את שיטת הטיפול של כל אחד. לבנטל מורג לסלי - ת"א שטרקמן גבי - ת"א בוקשטיין הלנה בלוך פני הציעו לי לגשת לטיפול של הדסה, אבל זה לא רלוונטי טכנית בשלב זה, וסה"כ בעבר הייתי בטיפול אישי אצל קלינאית קתשורת והייתי מרוצה ממנו, ולכן חשבתי לחזור שוב למתכונת של טיפול כזה. אתם יודעים משהו על המטפלים האלו? ד"א, האם ביטוחח מושלם של "כללית" מכסה טיפול בגמגום בגיל מבוגר (>18)? הבנתי שהמצב לא ברור כ"כ תודה רבה!

shuky63

New member
ממי קבלת את השמות האלו?

באמת על סמך הנתונים האלה אין לך יכולת להחליט כי באתר קלינאי התקשורת כתוב אצל כולם שהם מטפלים בגמגום אבל את זה אומרים על כל מי שגמר תואר ראשון בהפרעות בתקשורת שבמהלכו לקח איזה קורס אחד על טפול בגמגום. אם לא תמצא מישהו שיכול להמליץ ממקור ראשון תצטרך לעשות את הסלקציה בעצמך. לשם כך תזכור קודם כל שכשאתה שוכר את שרותיו של קלינאי תקשורת פרטי לטפל בך,אתה כמו מעביד שמקבל עובד לעבודה ועושה לא ראיון קבלה לעבודה. מותר לך לשאול הכל.איזה נסיון יש לו בטפול בגמגום,איזה השתלמויות עבר בנושא גמגום מאז התואר הראשון,כולל לבקש תעודות על ההשתלמויות(למרות שאם לא תראה אותן תלויות על הקיר בקליניקה זה כבר אומר דרשני).וכמובן גם על שיטת הטיפול שלו ומה אתה הולך לעשות אצלו במסגרת השעה שעליה אתה משלם במיטב כספך.

מקלור

New member
בשיחת טלפון או שמקובל להגיע לפגישת

היכרות בקליניקה? יש איזשהו אתר\גוף שמרכז המלצות על קלינאי תקשורת? כדאי לבקש מהקלינאי לקוחות המלצות מלקוחות או שמידע זה יהי מוטה? ד"א, את הרשימה קיבלתי באתר של קלינאי התקשורת, וסיננתי לפי פרטים טכנים (בעיקר מיקום) תודה רבה!

shuky63

New member
אם הם לא גובים כסף על פגישת הכרות

ודאי כדאי להגיע.אם כן זה שיקול שלך. דרך אגב כתבתי כאן בעבר שמות של שני קלינאי תקשורת שאני יודע שהתמחו בגמגום ברמה של דוקטורט. מדובר בעופר אמיר וברות עזרתי.שניהם עובדים באזור המרכז ותוכל להגיע אליהם דרך אתר קלינאי התקשורת או ספר הטלפונים. אני מדגיש שאני לא ממליץ עליהם מנסיון אישי כי לא טופלתי על ידם.רק שמעתי הרצאות שלהם במסגרת אמב"י.

למעלה