מישהו מכיר?

gatinho

New member
מישהו מכיר?

את המופע "דון חואן פלמנקו" שמציג בסוזן דלל? אם כן, תנו חוות דעת, תודה!

flamenquito

New member
שווה לנסות...

את המופע הנוכחי "דון חואן פלמנקו", לא ראיתי, אבל את refael campallo ראיתי שנה שעברה ב פסטיבל ב jerez והוא רקדן מצויין. השם של המופע הזה למען האמת מעלה קצת חששות, אבל לא נראה לי ש campallo יאכזב. אני בדר"כ לא הולך לראות כל רקדן שמגיע אבל הפעם שווה לנסות.תהנו

La Vela

New member
נו טוב....אין משהו אחר

זה לא היה המופע הכי מוצלח בביאנל האחרונה אבל אין משהו אחר אז תלך כמובן. אין סיבה להתלבט. אדלה , אחותו, היא רקדנית נהדרת שמשתתפת בהפקות של הפארוקוס או חבייר לאטורה כאחד ( פורו מול מודרני ). מרפאל התלהבתי פעם אחת כשהופיע עם חואנה אמאיה ובמופע אחר שלו השתעממתי. !!!!!! Por dios מתי כבר יביאו סיגנונות אחרים או הפקות מסוג אחר. אני חושבת שהקהל כאן בארץ ( בכל מקרה מגיעים לפסטיבל הזה בעיקר חובבי הפלמנקו ) כבר מוכן לקבל באהבה הפקות שהמוקד שלהן אינו רק עלילה סיפורית, תילבושות ולהקות מנופחות. כל כך הרבה דנו בפורו או במודרני. למען השם הרי מעולם לא הביאו לכאן משהו שאולי קצת מתקרב לפורו או לאותנטי עם קצת יותר מיקוד על שירה למשל. אין לי העדפה באופן אישי אבל צריך לראות ולהחשף לכל .

Lunares

New member
מה זה קשור

אני ? אני יכולה להוות תחליף למנואלה קרסקו?, לפרוקיטו? ללה ירבבואנה?, למרסדס רואיז? לאנדרס מרין? לבלן מאיה? למייטה מרטין? לחבייר לטורה? לחואקין גרילו? לרפאלה קרסקו? לסוריה קלביחו? לאדלה קמפיו? לקפויו דה חרז? למיגל פובדה? אלוהים ישמור אין לי זמן הבוקר למלא את הרשימה של החוסרים ושל שמות שצריך להכיר מדברים פה על הופעות חוץ והפקות בקנה מידה גדול יחסית שקרן עדי בכולתה להביא לפסטיבל. מה שכן פעם אחת ניסו להביא את כרמן קורטז אבל זה לא הלך שלא באשמתם יאמר כמובן

Lunares

New member
כן...SORRY

בכל מקרה אני מסכימה עם דברייך הראשונים.

גם אני מחזקת את דברי LA VELA../images/Emo45.gif

וצפצפנית, אולי כדאי שתהיי קצת יותר סבלנית לדעות של אחרים. הרי זוהי מטרת הפורום ומישהו צריך להגיד גם את הדברים הקשים.... עם חיוך כמובן

למעלה