מישהו מכיר

Arielvista

New member
מישהו מכיר

דרך יעילה (ובעלות סבירה) לחבר אלחוטית שני אתרים, מרוחקים כ 500 מטר אחד מהשני, עם קו ראייה ביניהם?

Arielvista

New member
קיבלתי כמה הצעות

שנעו סביב ה 3000$. אני מחפש משהו יותר זול.

H N 1

New member
בגלל ש"שד" איננו

3000$ זה עלות סבירה לדבר כזה, למרות שניתן להשיג בסכום מעט קטן יותר (ואני מדגיש - מעט). אם תרצה המלצה למערכת שעובדת אצלי (ועובדת יפה במרחק של קרוב ל 1000 מטרים) צור קשר במסר

shed

New member
---->

מי אמר "שד" ולא קיבל... יש פתרונות החל מ-1500$. תלוי ברמת הפתרון שאתה רוצה לקבל (רוחב פס, אמינות, שליטה, אבטחה וכו'). פתרונות איכותיים ינועו מאיזור ה-2000$ ועד לקצת פחות מ-3000$. שוב תלוי בספסיפיקציות של הלינק.

Arielvista

New member
OK, נתמקד יותר:

ואולי אני אשנה את השאלה: חיבור אלחוטי לפי תקן802.11b מספק חיבור של 11M, ותעבורה נטו של 6M. מישהו יודע מה הנטו של חיבור 802.11g, שהחיבור הנומינאלי שלו הוא 54M?

shed

New member
---->

1. אפשר להגיע גם למהירויות אפקטיביות גבוהות יותר בעזרת 11G. 2. כל פתרון מבוסס 802.11 שתיקח יהיה חשוף תמיד להתקפות DOS וציטוטים. כדי להימנע מציטוטים אתה תצטרך להריץ עליו VPN כזה או אחר (מה שאומר $$$ ).

Arielvista

New member
לגבי ציטוטים

אני לא מוטרד, לא עובר שם שום מידע רגיש (חוץ מתוכניות החלל הסודיות של נאס"א...
ולגבי DOS, נפתור את זה כשזה יקרה, כרגע אני חייב לחבר את שני המבנים.

לא מומחה, אבל...

תלוי איזה מין רשת זאת, ואני בא מגישה של משתמש ביתי, אבל אם המחיר זה הקטע הקריטי, למה לא תיקח שני linksys WET11 - ברידג' פשוט, כל אחד קצת פחות מ200 דולר בארץ כולל מע"מ, ותשים לכל אחד מהם אנטנה נחמדה בנגיד עוד 200 דולר ליחידה, ועוד קצת בוטנים, התקנה וברקטים, וסגרת עניין. לא? בן.

למעלה