מישהו מכיר ?

SgSys

New member
מישהו מכיר ?

תוכנה או פלטפורמה טובה לניהול ואירגון מסמכים ? יש לי המון כאלו על השרתים שלי (בעיקר DOC ו XLS) ונתנו לי הוראה למצוא איזה פיתרון שיהיה טוב לכולם.... האם Share Point Server או Share point services יוכלו להועיל לי ?

eliranitzhak

New member
SharePointServer

בהחלט יכול לעזור לך. אני מכיר חברה שהשתמשה ב LinkWorks, ומבצעת עכשיו מעבר ל SPS. בהצלחה.

antidot

New member
Hmmm

Not quite sure SharePoint (In it's new version it's WSS - Windows SharePoint Services) is the right tool here. It is much more than he wants/needs. I would have a look at Contenet Management Server (CMS) by Microsoft, which costs less and might be enough for the job.​

SgSys

New member
but....

I was talking about word and excel doc's, while the CMS is for inetnet only, Please correct me if I'm mistaking....

antidot

New member
------>

It's been a while since I touched CMS, but as long as it supports WebDAV and versioning, it should be enough. Again, not sure, but worth checking.​

noam01234

New member
>>>

יש חברות אשר בונות אפליקציות על SharePoint ומאפשרות אחזור מסמכים בצורה נוחה יותר כמו התוכנה הזאת 2 כלים שיעשו למשתמש הבודד חיים קלים, 2 התוכנות מבצעות אינדקס ואח"כ החיפוש נעשה מהיר מאוד (פחות משניה!) Lookout - חיפוש מסמכים ודואר אלק' מתוך האאוטלוק Copernic Desktop Search - כנ"ל מתוך הדסקטופ אגב, 2 התוכנות חינמיות ועוד משהו קטן, ההוא מלמעלה למרות שהוא כותב באנגלית הוא קורא עברית (לא בטוח שהוא מבין את מה שהוא קורא
)

זורום

New member
מערכות לניהול מסמכים

SPS הוא לא מערכת לניהול מסמכים. הוא פורטל ארגוני. עם זאת, הוא כולל יכולות בסיסיות של ניהול מסמכים ומספק תשתיות עבור כך. כך, שאם אתה מעוניין בניהול מסמכי אופיס בלבד ומוכן להסתפק ביכולות בסיסיות (או לחילופין, מוכן לפתח מערכת מעל התשתיות), אז זו יכולה להיות אופציה מעניינת עבורך. CMS איננו רלבנטי עבורך, כיוון שהוא מיועד לניהול תוכן של אתרי אינטרנט, נקודה. אם אתה מעוניין במערכות ניהול מסמכים קלאסיות, יש לא מעט כאלו. כמו זו, למשל. אם תספר יותר על הצרכים ו/או על התקציב שלכם, אוכל לכוון אותך יותר. שנה טובה.

antidot

New member
תודה

הגיע הזמן שאני ארענן לעצמי כמה דברים. די הייתי בטוח שעם CMS ניתן לנהל גרסאות מסמכים דרך web

eliranitzhak

New member
בכמה משתמשים מדובר ?

נהוג לבחור מערכת לפי העומס הצפוי. יש כמה בתי תוכנה שמתעסקים בזה. ספר כמה משתמשים יש, אני אשיג לך המלצה מפורטת. HTH. בברכה.

eliranitzhak

New member
כמו כן כדאי לדעת

על איזה שרתים אתה מבוסס היום ? XP/ 2000 בלבד ? שרתי דואר ? האם יש שרתיי Linux / Unix ? על איזה חומרה אתה רוצה את השרת ? ועל איזה סוג שרת שמורים היום המסמכים שלכם ? האם דרוש לכם Work Flow ? בברכה.

למעלה