מישהו מכיר???

king scorpion

New member
מישהו מכיר???

מכירים סדרה שקראו לה הבוקרים המופלאים....סדרה עם שלושה בוקרים שהיו גם שוורים כאלה..???

ull

New member
וואייי מוכר לי משהו כזה,

אולי תפרט יותר

king scorpion

New member
בקשר לבוקרים

בקשר לבוקרים המופלאים אני לא יודע מה לפרט יותר כי אני בעצמי לא זוכר ממש... אתה אולי יודע איך קראו לכח וידיאו באנגלית? ןאת סנדוקאן אתה זוכר?

מילות הפתיח של הבוקרים המופלאים

החיים פרועים הרחק במערב שועטים סוסים אל המרחב הבוקרים שם דוהרים בסערה ונלחמים ברע! בוא למומסה (???) שם מעבר להרים במדבר הרחוק זאת עיר שאין בה חוק זוהי מומסה עיר ללא רחמים הצטרפו אל הבוקרים אל הבוקרים המופלאים הם שומרים על חוק וסדר מסדרים ת'עניינים אל תדאג יהיה בסדר הם המופלאים! כאן במומסה הרפתקות וסיפורים הצטרפו אל הבוקרים אל הבוקרים המופלאים במומסה!

king scorpion

New member
פששש יפה....

זכרת את כל המילים לבד מהראש או שיש לך את זה מאיפשהו? ומה באמת הוא אומר מומסה??

ull

New member
ככככככככןןןןןןןןןןןןןןן

ייייייווווווווו נכון!!!!!!!!!!!!!!! חחחח הזכרת לי:)

king scorpion

New member
מאיפה התמונה?

ממאיפה אפשר למצוא חומר על הבוקרים המופלאים..כי חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום?

ull

New member
כן, בטח שאני זוכר את סנדוקאן:)

והחברה הפצצה שלו........ וכל החבורה.......

ull

New member
זה?..........:

זה המכונה הזאתי שמביאה משאלות כל יום רק לילד אחד,? ויש חבורה של ילדים שמצאו אותה, והיא פשוט מביאה רר לאחד מהם משאלה בכל יום וכל השאר משתתפים במשאלה? אם לא, אז לא נירא לי שאני זוכר.... מישהו זוכר את זה?:) ועוד משהו, זכור לי מסדרה אחת קטע קטן ואני לא זוכר איזו סדרה, הקטע זה בחור ציד, יוצא עם הכלב שלו לצוד אני חושב שהכלב הוא פויינטר וגם זה מוזכר בקטע, שהזנב שלו מצביעה על הטרף.., הם בתוך יער ויש שם באר.... אני חושב שזה או קוסטא או תיאודור החמור...

למעלה