מישהו מכיר?

מישהו מכיר?

ריקוד זוגות חדש בשם "רולים" של אורן שמואל - האם שמעתם על הריקוד הזה? האם הוא נרקד אצלכם?

"רולים" של אורן שמואל

הריקוד טרם עבר השתלמות כלשהי. הריקוד זוגות של אורן שמואל שמבוצע על ידי להקת הזמר של יוקנעם עילית. הלחן של ג'ון פודנטי. סתיו - האם הריקוד מצא חן בעינייך ?

כן, הריקוד מאד מצא חן בעיני ../images/Emo45.gif

זה ריקוד חביב כזה, מלא חיים והצעדים מסתדרים היטב עם המוזיקה, שגם היא מצאה חן בעיני. אהבתי!

סתיו - התוכלי להוסיף

באיזה חוג למדת את הריקוד ? האם המדריך לימד בעצמו או שאורן התארח ולימד ? ועוד - האם הביצוע הנלמד הוא לפי הלחן בלבד ? ותודה מראש למידע. דבל'ה.

דבל''ה - מדוע אתה מתעניין כל כך

בריקוד הזה? אמנם הריקוד נחמד וקליט אבל כזו התעניינות... ובכן, את הריקוד לימד המדריך הקבוע שלנו בחוג. אורן שמואל לא היה נוכח בעת הלימוד, ואפילו לא היה בסביבה... רוקדים אותו לפי השיר ולא רק לפי הלחן. אגב, המקור לשיר הוא שיר לועזי בשם PROUD MARY,ששרה בשנות השבעים (אם אינני טועה) להקה בשם CREEDENCE CLEARWATER.

סתיו - אני מתעניין בכל ריקוד חדש

לאו דוקא בריקוד זה. אני עוקב אחר הפצת הריקודים שטרם עברו השתלמות והעדפתם על ריקודים טובים אחרים שכן עברו. כמו "קסם חלילי" - מעגל - גם של אורן שמואל. היום נודע לי על ריקוד זוגות חדש של גדי ששמו "עד סוף העולם" (שמבצעים בדואט חיים משה ויואב יצחק) ונרקד דוקא.....באילת. דבל'ה.

שלום דב

ראשית, רציתי לומר שכחובבת ריקודי עם אני נהנית מזה זמן מה לקרא את ההודעות בפורום, אבל עד היום עוד לא היה לי משהוא חשוב להגיד....
בקשר לריקוד הזוגות החדש והקליל שטרם עבר השתלמות: גם אני למדתי אותו, ואורן שמואל היה נוכח בחוג. די התפלאתי לקרא על כך הריקוד טרם עבר השתלמות. איך הריקוד הזה "עד סוף העולם"? השם קצת מחייב...

לשמש שלום

מה כל כך את מתפלאה שהריקוד לא עבר השתלמות ? את יודעת כמה ריקודים את רוקדת בחוג רגיל שלא עוברים השתלמויות ? אני לא רוצה לנקוב באחוזים אך לפי דעתי דבר זה הוא כבר נורמה, נורמה שלא התחילה פה ובחוג הזה אלא נורמה שהתחילה לפני המון זמן. דוגמא קטנה : את בטח אוהבת לרקוד את הריקוד: "חלומות" נכון ? שיר יפה. האם הריקוד עבר השתלמות ? אפשר לנקוב בעוד עשרות דוגמאות פה אם אעשה סקר ארצי ואבדוק איזה ריקודים נרקדים ללא השתלמויות. האם דבר זה הוא טוב ונכון ?? לפי דעתי כן !! מאחר ויש תחרות ויש אפשרות ביטוי ליוצרים בארץ. אולי תסתכלי הפוך : האם שאלת את עצמך פעם כמה ריקודים את לא רוקדת שכן עברו השתלמויות ? את לא תאמיני ושוב איני רוצה לנקוב במספרים מאחר ואני לא יודע בצורה מדויקת. יום טוב לך, חוזר קדימה , חוזר אחורה וחוזר שנית.

ברוכה הבאה שמש חמה.

יופי שנשנית עד כה ויותר יפה שסוף סוף יש לך גם מה לכתוב ואנו מקווים שבעתיד גם תמשיכי לכתוב. להשתמע.

למעלה