הקפצה מגניבה (חובה לקרוא עד הסוף)
זו בעיה שלי שאני מבזבז לעצמי את הזמןואני לא אפרט לכם כי שוב אני אומר אני סתם מבזבז את הזמן ואין ברצוני לבזבז את הזמן אבל בזה שאני מסביר לכם שאני מבזבז את הזמן אני לא סתם מסביר אלא שאני באמת מבזבז את הזמן עכשיו אין לי כח לפרט לכם למה אין ברצוני לבזבז את זמני כי אם אני אסביר לכם זה סתם יבזבז את הזמן של שנינו כי אני יכתוב ואסביר ואתם תקרו את זה ואם אני יבזבז לשנינו את הזמן אתם תשאלו למה אני מבזבז לשנינו את הזמן ואת אני אצטרך להגיב על השאלות שלכם זה שוב יבזבז לי את הזמן ואחר כך זה יבזבז לכם גם את הזמן כי תצטתרכו לקרוא את התשובה שלי ושוב אני מדגיש שאין ברצוני לבזבז את זמני ולכן לא ארחיב לכם למה אני מבזבז את זמני כי אז אני אצטרך סתם לכתוב ולהסביר ונמק ולפרט את המקרה שבו אני מבזבז את זמנכם ואת זמני ואת זמנינו ואתם תשאלו למה אני מבלבל את השכל ולמה אני מבזבז את זמנינו ואז אני אצטרך שוב לענות לכם תשובה מפורטת ולהסביר למה אני מבלבל את המוח ולמה אני עושה את הטקסט הזה ואתם תצטרכו לקרוא את ההודעה ולהגיד לי שלא הבנתם קטע מסויים מההסבר שלי ובזה שתכתבו לי מה לא הבנתם אתם סתם תבזבזו את זמנכם בכתיבת הודעה ותבזבזו את זמני כי אני אצטרך לקרוא את ההודעה ולהגיד ואני חוזר ואומר שאני לא רוצה לבזבז את זמנינו ושיש לי מה לעשות ולכן לא ארחיב ולא אומר מה יש לי לעשות ולמה אני לא עושה את זה כי זה וב יגרור תשובה שלכם ותגובה שלי וזה יבזבז לכולנו את זמן היקר שלנו ואני לא אגיד מה יש לי לעשות כי אנשים שגולשים בפורומים של תפוז הם אנשים עסוקים ולאנשים עסוקים אין זמן לקרוא הודעות מפורטות אלא אם כן זה עוסק בתחום התעניינותם ולא ניראה לי שהדברים שיש לי לעשות הם דברים שנימצאים בתחום התעניינותו של אחד ממכם, ולכן לא אפרט ולא אכתוב מה אני צריך לעשות ואני לא עושה ובמקום זה אני מבלבל לאנשים עסוקים את השכל ומשגע אותם. נ.ב מישהו זוכר מה המשפט הראשון שכתבתי?