מישהו מכיר?

niiko

New member
המשחק

אני וליסטה דיברנו במייל, וסיפרתי לה על משחק שיש לנו בפורום אחר: <<חיכוך בגרון, לא זה לא המשחק!! מה שאני אסביר עכשיו זה המשחק>: לכל אחד יהיה דיג´יביצה ודיג´יכלי. אחרי כמה זמן, למשל שבוע וחצי הביצה פוקעת. ואחרי כמה זמן הם דיג´יגדלים. אפשר לעשות מלחמות אחד נגד השני, וכאלה, כמו בדיג´ימון!! אבל עם אתם רוצים לעשות את זה טיפה אחרת, אנחנו יכולים לאמץ לעצמינו שם+אישיות של אחד הדיג´יגורלים\טיימרים. עם אחננו עושים אתצ זה ככה: אני מאט (ואני מאט!!) מה אתם אומרים?

niiko

New member
משהו כזה, כן...

רק שזה בפורומים. מה אתם אומרים? באיזה משחקים? עם התוספת? (האישיות+שם הדמות\טאמר) או בלי? עם זה עם תוספת: כמו שאמרתי אני מאט

niiko

New member
נה למשל הדיג´יכלי שלי והביצה שלי

לא להעתיק!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיג´יכלי:

niiko

New member
נה למשל הדיג´יכלי שלי והביצה שלי

לא להעתיק!!!!!!!!!!!!!!!!! הביצה

Digi Lista

New member
תני לזה זמן...

גם לרעיונות שלי עדיין לא ממש הגיבו(אני אכתוב אותם שוב כנראה ביום שבת...), לפעמים זה לוקח זמן,ולפעמים צריך פשוט להתחיל ברעיונות לבד ובסוף מישהו בטוח יצטרף...

niiko

New member
ליסטה, תעשי ביצה ודיג´יכלי

עם את רוצה לשחק הנה הפרטים שאת צריכה למלא: שם: דיג´ימון טירון: צבע דיג´יכלי: עוד כמה זמן הביצה מתפקעת: סמל: הנה שלי: שם: ננסי אישידה (!!) דיג´ימון: פיית´מון צבע דיג´יכלי: אמור להיות שחור עוד כמה זמן הביצה מתפקעת: עוד שלושה שבועות סמל: חברות משולב עם טוב לב (אפשר לעשות את זה)

אולי...

זה לא קשור למשחק שנייקו הציעה אבל אני חייבת לשים את זה פה.... הנה שני..בגירסת דוליז השיער שלה אמור להיות יותר חלק...טיפטיפונת..

niiko

New member
אה ווילו!! מה את אומרת על כל השניות

שעשינו? ומי ממשך את הסיפור?

לא הייתי פה...

כמעט שבוע..ועוד לא הספקתי לראות את הכל..ושלא נדבר על לראות הכל בעיון...אני אגיב ברגע שאני אגמור לראות את הכל..ובקשר לפיק..אין לי מושג...מי ממשיך אבל אהבתי את ההמשך שלך..

niiko

New member
אהבת את זה... זה טוב

מה חדש? מה ישן? ומה לא כל כך?

Relina

New member
טוב..זה נשמע נחמד^^...

שם:מגי בלייק דיג´ימון:טריירמון צבע הדיג´כלי:טורקיז עוד כמה זמן הביצה מתפתחת:שבועים סמל:סמל הרחמנות

Gogeta

New member
מישהו מכיר?

את הסדרה rouroni Kenshin? אני צריך אתר שאפשר להוריד ממנו פרקים.

niiko

New member
אני חייבת דחוף תמונה של

מאט, בתור מלאך. את כל התמונות שאלה של מאט בתור מלאך!! אני חייבת את זה דחוף!! קן: היא השתגעה!!!!!!!!!!!!! בבקשה?

למעלה