מישהו מכיר

pentagon89

New member
מישהו מכיר

אתר לפוטושופ בעברית?? עם מדריכים בעברית וכל זה..

yanivfel

New member
אתה רציני?

אתה רציני?
קרטסופט (היבואנים של מוצרי Adobe בישראל) לא מכרו לך את פוטושופ עם מדריכים בעברית?

uri_a

New member
../images/Emo6.gif שחקת אותה עם התגובה יניב ../images/Emo45.gif

uri_a

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זה ממשיך... ../images/Emo6.gif

yossi_maoz

New member
הנה אתר פגז

בהא הידיעה לכל המדריכים בעיברית לתוכנות, מספרי רשיונות וכל מה שתחלמו עליו -- מומלץ ביותר!!!

pentagon89

New member
טוב..

אם אתם לא רוצים לעזור לא צריך.. ודרך אגב מצאתי את הדיסק של פוטושופ אז סתם הורדתי את זה. ואין לי את המדריכים..

FourAces

New member
זה עדיין לא הופך אותך לקדוש מעונה

בעצם, נשארת באותה קטגוריה של משתמש לא חוקי שחושב שמישהו חייב לו משהו.

pentagon89

New member
אני לא חושב שאתם חייבים לי משהו

אבל זה פורום.. בפורומים שואלים שאלות...ואנשין עונים על השאלות אבל לא משנה זה חרא של פורום

Jo_

New member
מי נתן לך סמכות לבקר את הפורום הזה?

למה מי אתה, pentagon89? לא מספיק שאתה גנב בן גנב שמעתיק תוכנות, וגם יש תלונות כאילו מישהו חייב לך משהו בפורום מקצועי שבטעות נקלעת אליו? יש קורסים של פוטושופ - תלך לעבוד, תחסוך כסף ותירשם לקורס שכזה. זו תוכנה למקצוענים ולא לפרעושים משועממים שכמוך!

GIL456

New member
נדמה לי שקצת הגזמת ידידי בתגובה שלך

אני לא מצדיק להעתיק תוכנות אבל אין אחד היום שלא מוריד מהאינטרנט אפילו תוכנה הכי קטנה משום מה כולם לא רק הישראלים התרגלו שתוכנות לא עולות כסף אבל במקרה של הבחור אולי בכלל הוא רוצה ללמוד על פוטו שופ באופן עצמאי אני לא חושב שאתה או מישהו יש לו זכות לחטט ולשאול אם הוא העתיק או קנה בכסף מלא רק לידעתך זו בדיוק הטענה של נפסטר שמחקרים הוכיחו מעל לכל צל של ספק שאדם שמוריד שירים מהאינטרנט הוא גם קונה יותר דיסקים ואתם יודעים מה לפי דעתי המחקר צודק בהחלט אם אני יקח דוגמא מאנשים שאני מכיר ולא אחשוף אותם על מנת שאותו JO לא יקרא להם גנב בין גנב היום הם בהחלט קונים יותר מלפני שהם היו חשופים למוסיקה ! ולמי שיש ילדים בני 15-16 שרוצים לעשות עבודות חמודות בפוטושופ סתם לשם שעשוע אני בהחלט לא מצדיק שישלם 4500 ש"ח על תוכנה - עם כל הכבוד אני בטוח שהבחור נהנה בבית לשחק עם התמונות !

yossi_maoz

New member
לדעתי

המחקר הזה לא רלבנטי. זה כמו להגיד שאם נעודד את תופעת "הסחיבות" בסופר, אנשים יקנו בו יותר. זה עדיין לא משנה את העובדה שמתבצעת פה עבירה. מי שרוצה לעשות עבודות חמודות לשם שעשוע יכול לרכוש את תכנת פוטושופ אלמנטס- שעולה כמעט עשירית מפוטושופ עצמה ונותנת את כל מה שהמשתמש הביתי צריך, בצורה יותר ידידותית מהאחות הגדולה והיקרה.

pentagon89

New member
דבר ראשון ג´ו

אל תקרא לי פרעוש או מה שאמרת! דבר שני אמרתי לכם שאתם לא חייבים לי כלום..אם אתם לא רוצים לעזור אל תעזרו.. ודבר שלישי יש דבר שנקרא "זכות הדיבור" ואם המנהל לא מרוצה מזה שימחוק את ההודעה לא איכפת לי. ומה אתה חושב שאני אקנה פוטושופ ב4500 שקל רק בשביל ללמוד גרפיקה בקטן?! אני כנראה יקנה את מה שיוסי אמר אבל מי אמר לך שאמרתי שאתם חייבים לי משהו. ומותר לי לבקר את הפורום לא יעצרו אותי פה. המנהל יכול למחוק הודעות

GIL456

New member
זה בסדר pentagon89 אתה לא צריך

להתנצל הכל עניין של הצגות ומשחקים מול הפורום הכל ב"כאילו" ! גם אם תלך לאותו JO היקר הוא לא יהיה יותר צדיק מהאפיפיור גם אצלו תמצא משחק מועתק או תוכנה מועתקת אין אדם אחד הכי צדיק שיהיה שיקנה את הכל בתשלום כשחלק גדול ניתן להורדה מהאינטרנט - תבקש רשות מ-JO ללכת אליו הביתה ושיראה לך שכל התוכנות שלו חוקיות ??? אבל מכאן ועד השמצות מעל גבי הפורום "פרעוש " וכו לדעתי זה ממש דוחה ומגעיל -!!!

FourAces

New member
עובדות אבודות

עם העובדה שלמעלה מתשעים אחוז ממבקרי פורום זה חוטאים בשימוש לא חוקי זה או אחר בתוכנה כזו או אחרת, אין מה להתווכח. מה שכן רצוי וראוי שיעשה הוא: 1. שאותם משתמשים לא חוקיים ינסו לרסן קצת את אותה שאיפת התהדרות ברבים. היא יכולה להביא עליהם רק צרות. 2. שהתגובות כלפיהם, או לא רק אליהם לא יחרגו מגבול הטעם הטוב. נכון, מותר להתרגז, להביע זאת במילים, אבל כינויים ושמות גנאי הם קצת רחוקים מידי. לכל דבר יש גבול ו"פרעוש" נראה בעיני קצת מעבר לגבול. אגב, לא הכל הצגות ומשחקים. וכן, יש כאן כאלה שהכל אצלהם חוקי (ועלה בהרבה כסף ומאמץ).

doodidoo

New member
ומבלי להיכנס לויכוח או לנקוט עמדה

אני יכול רק לומר שהארגון בו אני עובד רחש לאחרונה גם פריהנד וגם פוטושופ (בעברית) והספרות שקיבלתי היתה כולה באנגלית למעט חוברת קטנה שנותנת הנחיות כיצד להתקין את התוכנה. הייתכן שכל רוכשי התוכנה אינם מודעים לפרט השולי הזה? אולי כלנית סיפקו לי ספרות באנגלית כי בדיוק נגמרה להם זו שבעברית?

למעלה