מישהו מכיר ת'בדיחה

מישהו מכיר ת'בדיחה

הזו שהיה מישהו שהתגרש מאישתו והתחתן עם קרובת משפחה ואז הוא נהיה סבא של עצמו וכאלה.. קראתי אותה מזמן.. זה ממש חשוב לי.. תודה לכל העונים.

קטע גדול!

מישהו בא לפסיכולוג ואומר לו שיש לו בעיות משפחתיות, שאשתו רוצה לעזוב אותו וכו'... אז הפסיכולוג החליט לספר לו את סיפורו האישי... "לפני מס' שנים נישאתי לאלמנה שהיתה לה בת בוגרת, מאוחר יותר התחתן אבי עם בתי החורגת, כך שבתי החורגת הפכה לאמי החורגת, ואבי היה גם לבני החורג. אשתי הפכה להיות החותנת של החותן שלה. כעבור מס' שנים ילדה בתה של אשתי, שהיא גם אמי החורגת, בן. ילד זה היה אחי למחצה, בהיותו בנו של אבי, ובהיותו בנה של בתה של אשתי, הוא היה גם נכדי החורג. זה הפך אותי לסבא של אחי למחצה. כל זה מתגמד לעומת המצב שנוצר כשלי ולאשתי נולד בן. עתה האחות למחצה של בני, אמי החורגת, היא גם סבתו של בני. אבי ,על כן, הוא גיסו של בני, שכן אחותו החורגת היא אשתו של אבי. אני הגיס של אמי החורגת, אשתי היא דודתה של בנה, בני הוא האחיין של אבי, ואני הסבא של עצמי ואתה חושב שלך יש בעיות משפחתיות?!?!? *מומלץ לקרוא לפחות פעמיים בשביל להבין....*

וזה מזכיר לי עוד משהו נחמד....

"שלום, ותודה שהתקשרתם למרכז לבריאות הנפש. לפניך מערכת ניתוב שיחות אם אתה כפייתי, אנא הקש 1 עוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם.... אם אתה תלותי, אנא דאג שיקישו עבורך 2 אם יש לך פיצול אישיות אנא הקש 3, 4, 5 ו6. אם יש לך הזיות אנא הקש 7 בטלפון הענק מרובה הצבעים שאתה (ורק אתה) רואה מצד ימין שלך... אם אתה סכיזופרן אנא הקשב לקול הקטן שבראש שלך שיגיד לך על איזה מספר להקיש. אם אתה בדיכאון, זה לא ממש משנה על איזה מספר תלחץ, שום דבר לא ישנה את המצב חסר התקווה שאתה מצוי בו כעת. אם אתה סובל מאמנזיה אנא הקש 8 ולאחר מכן ציין את שמך, כתובתך, מספר הטלפון שלך, תאריך הלידה שלך, של אמך ואביך, ואת שם הנעורים של אמך. אם אתה לא החלט אנא השאר הודעת אחרי הצפצוף, או לפניו, או אחריו, או לפניו.... אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה חווה אבדן זמני אנא הקש 9 אם אתה סובל מבטחון עצמי נמוך, אנא נתק כעת. המרכזניות שלנו עסוקות במתן סיוע לאנשים בעחי צרכים הרבה יותר חשובים משלך. שלום ותודה שהתקשרתם."

I am a freak

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!! ח"ח למי שכתב את זה

למעלה