מישהו מכיר נגר טוב וזול?

מישהו מכיר נגר טוב וזול?

מחפש נגר טוב וזול שיכול לקבל מידות לצורך הכנת מדף לכיריים

uvls

New member
שאלות...

איך אתה מתכוון להניח כיריים על מדף? אתה מתכוון למשטח עם כיריים שקועות, או שמדובר בכיריים דומינו (2 להבות) חשמליות? אם התשובה הראשונה היא הנכונה, תכתוב באיזה איזור אתה מחפש. אם התשובה השנייה היא הנכונה, לא נראה לי שאתה זקוק להמלצות - קצר תהליכים דרך אייס או שתיגש לנגר הסמוך למקום מגוריך. לילה טוב

אני חושב שכיריים שקועות..

מתכוון להניח אותם על מדף הסמוך לדאר הארונות ועליו לשים מעין קרשים שיתמכו אותו.זה בכלל ניתן לביצוע מבחינת משקל?

uvls

New member
ניסיון לעזור

טרם הבנתי עד הסוף מה אתה מעוניין לעשות. מדובר בכיריים גז 4 להבות? אני מניח שכן. ואתה לא רוצה רגליים למשטח, אלא תלייה מהקיר, בתוספת דפנות צדדיות לתלייה... אם זו הכוונה, אזי אין עם זה שום בעייה של משקל, אם כי במקרה של דפנות נמוכות, משהו כמו 10-15 ס"מ, אני מעריך שיש להוסיף גם זוויות תחתונות ע"מ לחלק את המשקל. בכל מקרה, אין בעייה לעשותן נסתרות. קח בחשבון שכיריים בולטות משהו כמו 10 ס"מ כלפי מטה (המידה המדוייקת לפי הדגם הספציפי), כך שתזדקק לקנט היקפי הפונה למטה על מנת להסתיר את הקונסטלציה. זה גם ייראה טוב יותר, ייתן למדף קצת נפח. טכנית, מדובר בבעייה קטנה מאוד. קח מידות מדוייקות של הכיריים (לפי הפאזה התחתונה, כמובן, זו שמתלבשת על החור במשטח) ואת משקלן, על מנת לחשב תלייה מספיקה. כל נגר יוכל להכין לך משטח כזה. אני מבין שאתה מעוניין להתקין בעצמך, וגם זה לא סיפור גדול. רק תיזהר עם הצינור של הגז! אם לא הבנתי אותך נכון, אנא תקן אותי כל טוב

למעלה