מישהו מכיר? מישהו יודע?

KM-AIR

New member
מישהו מכיר? מישהו יודע?../images/Emo73.gif

יש מחזמר חדש שעלה באפריל בלונדון: צ´יטי צ´יטי בנג בנג. שמעתם על זה משהו? אני מקווה שזה לא טיפשי כמו שזה נשמע, אבל למי אכפת? מייקל בול משתתף שם בתפקיד הראשי (כן, ההוא מ-aspects of love, הזמר הפייבוריט על אנדרו לויד-וובר וגם מי שייצג את בריטניה באירוויזיון 92) מעבר לעובדה שהוא זמר מעולה, הוא גם דמות שצמחה ממחזות זמר... אני מקווה שיהיה לי זמן לראות את זה בשבוע הבא כשאהיה שם...

או מייקל, מייקל...

דבר ראשון - התפקיד הכי מפורסם שלו זה מריוס בעלובי החיים. הוא היה המקורי, הוא היה ברונצרט העשור וגם בהפקה הבינלאומית. בנוסף לויד וובר בעצמו ביקש ממנו להיות ראול בפאנטום האופרה, והוא אכן עשה זאת, לצד שרה ברייטמן שכולנו מסכימים שהיא מדהימה. דבר שני - אפרופו צ´יטי צ´יטי ומייקל - כשהייתי בפסח בלונדון התיאטרון של צ´יטי היה ממש קרוב למלון שלי, ויום אחד בלילה, אחרי שכנראה נגמרה ההצגה שלו, ראיתי אותו עובר מתחת למלון שלי, רצתי למטה, התחלתי לדבר אתו, והוא היה פשוט מקסים. דיברנו המון בעמידה ואז התעייפנו, אז הלכנו לשבת בבית קפה. עדיין קשה לי להאמין שהייתי עם מייקל בול בבית קפה! בכל מקרה - הוא מקסים, הוא ביישני כזה, הוא מסמיק נורא בקלות, והוא פשוט דובון קטן וחמוד! בא לי לאכול אותו!

KM-AIR

New member
די! אני לא מאמין!

על מה דיברתם? הוא סיפר לך משהו על חייו הפרטיים- הפן הזה תמיד מסתורי אצלו... (אגב- פעם הוא לא היה כזה דובון... ואני מאזין לו עוד משנת 1989...גם בקליפ של It´s Still You הוא נראה ממש בסדר!)

לא דיברנו על חייו הפרטיים ו...

כשאמרתי דובון לא התכוונתי שמן, התכוונתי שהוא חמוד כמו דובון. דבירנו על מחזות זמר בעיקר, וכל מיני שטויות ודברים אחרים. He is just charming!!!

למעלה