מישהו מכיר מחזמר

מישהו מכיר מחזמר

מחזמר בשם "THE MAD SHOW" של זונדהיים? אני צריך פרטים עליו ועל שיר ספציפי בשם "THE BOY FROM"..

Cabaret

New member
כן כן

זה מחזמר שמבוסס על המגזין המפורסם "Mad". עלה בשנת 1966 באוף-ברודווי. את הלחן חיברה מרי רודרג'ס (צאצאית לריצ'ארד רודג'רס האב המפורסם ומהולל..) ואת המילים כתב זונדהיים, משום מה תחת שם בדוי. זה די הצליח יחסית לאוף ברודווי, וההצגה לכשעצמה הייתה די הזוייה. השחקנים שיחקו דמויות קומיקס (מוכרות מהעיתון אני משער) והם כל פעמים החליפו על הבמה דמויות ותלבושות... הזוי משהו. את הטקסטים כתבו שני כתבים מפורסמים של העיתון. ומה שאהבתי זה שלפעמים הוקרנו בלוני דיבור או מחשבה מאחורי הדמויות. רעיון מאוד יפה לבימוי. וקצת תמונות של התוכניה והפסקול לריענון..
רנן.

moran500

New member
עשו לפי המגזין הזה גם תכנית TV

MAD tv היא גם די מפורסמת... ומצחיקה.. ובשידורים חוזרים עכשיו בערוץ 3

Nir5L

New member
תיקון קל חחח

לא שזה יעניין אתכם.. אבל הסידרה כבר לא משודרת בערוץ 3 נכון לעכשיו יש שידורים של עונה חדשה עם קאסט חדש (חלק מהעונות הקודמות וחלק חדשים) בערוץ "ביפ"

python 4

New member
יוו איזה קטע..

מחזמר על פי MAD! אני מנוי על העיתון הזה כבר 14 שנים בערך. לא ידעתי אף פעם שהוציאו על פיו מחזמר.. אגב, מישהו ראה את המחזמר National Geographic?

תודה לכולם

כן, קיבלתי את השיר על הדיסק, שיר מה זה מצחיק.... תרגמתי אותו ועוד איזה שיר מאאידה לחברה מבית צבי לאיזה ערב שהם רוצים להעלות.

למעלה