מישהו מכיר מוצר בשם RUSH

מישהו מכיר מוצר בשם RUSH

שמעתי על זה היום לראשונה ולא יודע מה זה אשמח לתשובה ואם זה טוב היכן ניתן להשיג תודה

מישהו יודע מה זה?

איך משתמשים? היה נראה לי שזה הרחה לפני סקס אבל לפי התמונה זה ספרי אז כנראה משהו אחר

פופרס

חומר ניקוי שניתן להסניף ותופעת הלוואי שלו היא שחרור שרירים (בין השאר פי הטבעת) נפוץ בעיקר בקרב קהילת הגייז יש עוד תופעות לוואי מסוכנות כדאי להזהר מניסיון לא מומלץ לי זה דווקא תפס את הלסת

marik

New member
מה זה עשה לך?

RUSH הוא פופרס שנמכר בקיוסקים המובחרים בתל אביב ובחנויות הסקס. חנות מעולה שאני יכול להמליץ עליה היא SEXYSHOP.CO.IL יש המון סוגים שונים של פופרס, חלקם חזקים יותר וחלקם חלשים יותר. RUSH נחשב למחרמן מאוד, רגוע ולא חזק. תופעות לוואי מועטות. מעבר להרפיית השירירם שצויינה כאן, הפופרס בכלליותו - מחרמן נורא, מחמם את כל הגוף, זרמים מכף רגל ועד ראש, הרגשה מדהימה שגורמת לכם לטרוף את בני זוגכם. תופעות לוואי מוכרות הם כאבי ראש לאחר הגמירה והפסקת זיקפה בשימוש מוגבר באותו זיון. לכן מומלץ בהתחלה להריח בקטנה, ולקראת הגמירה להריח עוד חזק ועמוק. אחר כך לנוח כמה דקות עד שעוברים כאבי הראש, סיגרה ומקלחת. תהנו פרפרים

Cגלית

New member
ברוך הבאאאאאאא../images/Emo25.gif

איזה כיף שאתה פה יקירי. תודה על ההמלצה, על מה עוד ממליץ?

marik

New member
עוד? לא מספיק?

תתחילי עם זה נראה אותך . חוץ מזה שהצעצועים שלי אולי לא יענייננו פה את יתר האנשים

Cגלית

New member
בטח שיעניינו!!!

כל אביזר ותוסף יעניין, ביחוד אותי
על מה אתה חושב?

marik

New member
באט פלאג? אזיקים?

פירסינגים ללשון שרוטטים, כך שרימינג הפך למשודרג ביותר!!

marik

New member
אצלי בבית.

זה ראש עם סוללה קטנה שמרכיבים על המוט בלשון, ובסיבוב קל זה מתחיל לרטוט. נעים ונחמד עד מאוד.

marik

New member
מרתקת

אך פרקטית רק לבעלי מיומנות ומקצועיות בתחום. אורך כזה ועובי משתנה ככה - למי שלא יודע להתנקות היטב, ולהכין את עצמו היטב, ממש לא יהנה מזה. מצד שני - לנשים... זה יכול להיות להיט נראה לי.

marik

New member
תנחשי...

את הולכת לדחוף לעצמך מוט פלסטיק לתחת - מה נדמה לך שצריך לעשות קודם?

Cגלית

New member
כתבת התנקות והמשכת

ב-" ולהכין את עצמו היטב," השאלה שלי, מה הכוונה בלהכין?

marik

New member
להרחיב ולסכך (במישור הפיסי)

ולחרמן בטירוף (במישור הנפשי) להרגיע ולהרפות שרירים וכו'...

חופ שיה

New member
ולמה זה שונה מבחורה לגבר ?

בסך הכל פי הטבעת בנוי אותו דבר אצל האשה והגבר - לגברים יש תוספת של הערמונית שיכולה לייצר עונג שנשים לא יכולות לייצר מפי הטבעת. נראה לי שאולי קצת התבלבת שכן חדירה אנאלית לגבר, הרבה יותר נעימה מלאשה ולו בגלל הערמונית שאמורה להפיק הנאה עילאית. אם זה לא מה שהתכוונת - אנא הסבר - נשמח לשמוע את התאוריה שלך. אם התכוונת לכך שנשים יכולות להנות מוונדה יותר כשהוא חודר לואג'יינה, אני עדיין חושבת שאתה טועה ושני המינים יכולים להנות באותה מידה מהצעצוע הזה ברמה העקרונית.

למעלה