מישהו מכיר חנות בשם טולמנ'ס

שמש א

New member
מישהו מכיר חנות בשם טולמנ'ס

קיבלנו מתנה תווי לקניה בחנות ב 600 שקל. במה מדובר? מה מוכרים שם?

יערולה

New member
חנות מדהימהההההההההההה

יש בירושלים אם עוזר לך. אני קיבלתי מתנה לחתונה בשווי של 1000 ש"ח, דברים לא ממש שימושיים אבל מעוצבים להפליא (הכל מפלסטיק צבעוני, לא זוכרת מי האמן). הלכתי לחנות והרגשתי כמו מלכה, יצאתי עם המווווווווווון דברים שימושיים ויפיפיים. הדברים שם לא זולים, אבל אם כבר יש לך זיכוי של 600 ש"ח, לכי לחגוג.

lilachh

New member
העיצובים מפלסטיק זה של קבוצת אלסי

lilachh

New member
חנות מעולה, עם עיצובים של המעצבים

הטובים בעולם, המחירים יקרים אבל זו חוויה אמיתית, והעיצובים שם, אוח אוח אוח

שמש א

New member
רגע...

אז אפשר לקנות שם משהו ב 600 שקל??? יש לי אופציה להמיר את זה בפינוק של חצי שעה בספא...

יערולה

New member
אפשר ואפילו הרבה משוהים

תלוי אם את רוצה את העיצובים או את הדברים ה"פשוטים" אני אישית לא הייתי ממירה בספא.

lilachh

New member
זה תלוי גם בטעם שלך. אני יודעת שאני

הייתי מוצאת ובטח עוד מוצאת את עצמי מוסיפה כסף

יערולה

New member
../images/Emo99.gif באמת תענוג לעיניים

אבל הרוב לא ממש פרקטי בעיני בהתחשב במחירים שלהם. לפחות עם 1000 ש"ח החנות כזו הרגשתי כמו נסיכה לכמה שעות. כן, כן... לקח לי כמה שעות לפבחור מכל המיטב שיש בחנות.

D r a m b u i e

New member
יש גם בהרצליה 2 סניפים

וב- 600 ש"ח אפשר לקנות שם מלא דברים וזה שווה את זה. בואי נגיד שרהיטים לא תוכלי לקנות בזה... (יש שם פח אשפה ב- 1000 ש"ח), אבל כלי בית מדהימים תוכלי לקנות שם. אני קיבלתי חצי מהסכום שלך יש ואני נהנית מזה בכל רגע!! באמת אחלה מתנה.

Ros3mary

New member
יש גם בתל אביב,באבן גבירול

חנות מצויינת,עם עיצובים נקיים ומיוחדים. תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשתלכי לחנות בהרצליה, מיסרי ד"ש

לנעמי, המשווקת שלהם, מנילי מרעננה. אחלה חנות. לא זולה, אבל דברים מיוחדים בהחלט.......

KOMY

New member
יש גם סניף ליד הצ'קפוסט, בחיפה.

דברים יפים וגם קיצ'ים... לבחירתך אני הייתי ממירה לפינוקים שהיציעו לך... כי כל מה שיש שם, יש גם במקומות אחרים, במחיר הרבה יותר נמוך... החנות הזו יקרה היסטרית... בכל אופן, לא משנה מה תחליטי, שיהיה במזל טוב ובכייף!

למעלה