מישהו מכיר חווה ב....

מישהו מכיר חווה ב....

חוות ווסטרן באזור רמת השרון? כי אני נוסעת לשם לכמה ימים ואני לא יוכל לחיות יותר מיומיים בלי לרכב!!! בבקשה כל מי שמכיר חוות ווסטרן (ורק ווסטרן) שיגיד איך קוראים לחווה ופחות או יותר איך מגיעים... תודה לכם!

Puff Ball

New member
רגע רגע רגע....

מה את עושה ברמת השרון?? נחשי מה...? כן כן... אני גרה ברמת השרון.... א-בל - אין באיזור שלנו כל כך חוות ווסטרן.... ובעצם חוות בכלל... אני צריכה לנסוע כמעט כל יום עד אודים בשביל לרכב אז....

אז בואו ניפגש כולנו באודים! ../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה רחוק.. אבל אני בטוחה שאפשר לארגן את זה איכשהו! פליייזזז צרו איתי קשר!
מי זו פאף בול..?? ~נסקלת~ תאמינו או לא.. אני שכחתי
סורי!

~הופכת את השרשור לשרשור הכרות~

למי שלא זוכר: אני טל צוריאל, בת 12 מרעננה...
אני יודעת שנמאס לכם מהשרשורים האלו.. אבל עבר הרבה זמן ואני כל הזמן מתלבלבת!

Puff Ball

New member
ואני (אומרת עוד פעם כי לא זוכרים...

אותי..
אהמ אהמ אאווין.. *בום! טראח! סקש! - סוקלת את אאווין בעגבניות\תפוחים\פרסות\אבנים וכ´ו כ´ו*) עדי, בת 16 בקרוב, רמת השרון שרוכבת אינגליש! ולא נראה לי שאפשר להיפגש באודים כי זאת חווה פ י צ י ת !

yael filan

New member
טוב...

אני יעל, בת 14, אוהבת לעשות בלאגנים, ורוכבצת אינגליש

alona11

New member
טוב

אני אלונה ---- נשבעת ססססססתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםם. אני אלונה בת 11 בעוד רגע., 18 ימים
|ליצן
כתר|

מריושי

New member
חווה קטנה למראית עין....

תמיד יש מקום לעוד סוסים כמו שראית....

Puff Ball

New member
חחחח....

נראה לך אבל שיצליחו לדחוף עוד סוסים ממה שכבר עשו עכשיו..?? אם כן - צל"ש לאורי ולמי שיוכל!!
אגב - אני כבר כמעט בטוחה שאני יודעת מי אתה!!

מריושי

New member
יש תכנון כבר

להכניס עוד סוס כשנאפו יחזור מחול (מוכר לך השם נאפו?) סופ סוף את חושבת שאת יודעת....

Puff Ball

New member
בטח שאני מכירה את נאפו...! (רועי..)

הוא היה איתי ועם כל החברה מהקאנטרי שנה שעברה בהולנד.... הוא נסע להביא סוס?? רגע, אבל מה קרה לחווה עם ה4 סוסים שהוא רוכב בה???
כן, כן - אני חושבת שאני יודעת ב-99 וחצי אחוז מי אתה! להגיד..?

מריושי

New member
לפי מה שאני יודע

הוא לא אמור לעבור אלינו, למרות שהוא לוקח שיעורים מאורי. רק אמרתי שכשהוא יחזור תהיה אופציה לסוס נוסף להכנס לחווה (אל תשאלי מה הקשר....). תשלחי מסר עם התשובה...

Puff Ball

New member
אגב.....

לא אמורים להתחיל לבנות את האורוות החדשות מחר?? זה מה ששמעתי.... הם בונים 6 אורוות חדשות... כן? הולך להיות צ פ ו ף ! !

מריושי

New member
אני לא יודע מתי מתחילים

לבנות אותן אבל אני כבר לא אזכה לראות אותן מוכנות השנה (טס לחול...) אם אני לא טועה בונים 8 וחדר אוכפים

מריושי

New member
נראה לי שהסברתי

אני טס לחו"ל השבוע.. ככה שיהיו כמה דברים שאני לא אדע איך הם יוצאים עד שנה הבאה..

Doni 1

New member
ואני היא:

אני תאיר סתיו מאילת ואני רוכבת 5 שנים ווסוטרן

storm15

New member
אני

אני קארין בן ארי ואני רוכבת ווסטרן 6 שנים ווסטרן ושנה אינגליש, מתה על סוסים ואני גרה ממש ממש בצפון במקום שנקרא קצרין שזנ במרכז רמת הגולן.

למעלה